"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
arkadaslar bilindiği gibi kasa bakımından şekilsiz bı arabaya sahibim..eğer sızlerde yardım edersenız bıraz şekle sokmak ıstıyorum.. ama jant alamam yanı cok fazla buyuk bı butcem yok ufaktan ufaktan bısıler yaratmak ıstıyorum... ne yapmamı önerırsınız????
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Ne yapsan olmaz bizim eski car pride gibi boş yere para harcama bence
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
vallaha bnm arabada öyle bir konumda ne yapsan yakışmaz...o yüzden arabanı temiz tut pasta cilasını eksik etme yeter derim bn..
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #4 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
canını sıkmak istemem naparsan yap o araba oyle kalır. Accent alsan çok sey olurda ama...
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
| | #5 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
arkaya sağlı sollu egzos mu taktırsam acaba nası olur??
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
dizel değilmi metriks
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #7 |
|
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
yaw bu araba bukadar umutsuz vaka olamaz yaaa
__________________ |
| | |
| | #9 |
| No More Diesel |
bence o kadarda kotu degil aracin tipi... govde rengi tampon+cam filmi para artarsada kibar bi eksoz tamam iste... |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
bı ekzos taktırım ozaman nası bısı yakısır??
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|