"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Nuuuuuukk Nuuuukk. . . Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx |
ist da gördum bıtane sıyah fx eleman lambo door yapmıs hasta oldum valla...
__________________ |
| | |
| | #62 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause |
sen iyice ısındın galiba.öyle oluyo gerçekten.bi arabaya vurulunca kim ne derse desin insanın içi gidiyo.seni çok iyi anlıyorum
__________________ ![]() my system |
| | |
| | #63 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | Alıntı:
valla gerçekten istiyorsa al tolga sonuçta arabadır en nihayetinde kartondan maket araba almıyorsun bin güzelce hevesini al içinde kalacağına en kötü satarken 5 milyar zarar edersin o da en kötüsü olur arabayı alınca mutlu olucaksan kendini iyi hissediceksende o mutluğun zevkin yanında 5 milyarın lafı bile olmaz bindiğine sayarsın ben 3 yıldır cabrio araca biniyorum 10 milyar zararına değil 10 milara satsam bile ne olur ben 3 yıl arabadan zevkimi aldım bindim gezdim tozdum güzel anılarımda oldu kötü anılarımda yani değer kardeşim hiç acıma al gitsin imkanın varken
__________________ BMW E36 CABRIO | |
| | |
| | #64 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON |
coupe alacaksan paraya kıyacaksın ve bunu alacaksın... http://www.sahibinden.com/turkiyedek...XQQdisplayitem daha iyisi temizi yok
__________________ ![]() |
| | |
| | #65 |
| aT_hIrsIzI™ |
hahah 35 yanakla gönen yollarında düşünemiyorum bu arabayı ![]() ayrıca fiyatı o arabaya fazla bence yeni kasası var daha ucuz ama şimdi üstündeki şeylere baksana dersen modifiye 2.elde değer arttıran bir olay olmadığı için bir anlamı yok
__________________ |
| | |
| | #66 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON |
çok özel bir araç Ege DNC Denizi tanıyorum diye söylemiyorum ![]() coupe arasam alacağım tek araba hem temiz tek parça boya bile yok.hem üzerine 1 kuruş harcamadan bin.yapacak hiç bişey yok benzin depo kapağı bile yurt dışından geldi.
__________________ ![]() |
| | |
| | #67 |
| aT_hIrsIzI™ |
yok biliyorum bende takip ediyordum çok özenilen dediğin gibi güzel bir araç ama piyasasına göre en kralının ederi 30-32 arası olur yani
__________________ |
| | |
| | #68 |
| nuriQocca |
görünümü iyi diyosunuzda bence o da yok herkes biLiyo artık sadece psikoLojikman ''manyak bir arabaya biniyorum ben '' oLayaı oLur ancak ayrıca denizin araba içLerinde en iyisi gerçekten ben fiesta ST fLn aLırdım..hayırLısı oLsun..
|
| | |
| | #69 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt |
O paralara gel sana Bugeye Impreza Wrx alalım hem gider hem görünür
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #70 |
| Club MdfyM Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting |
Sen vurulmuşsın bu modele anlaşılan. Görüntüde sağlam olsun diyorsun madem, al gitsin. Önemli olan ne istediğini bilmek
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| coupe, hyundai |
| Konu Seçenekleri | |
|
|