"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member | Alıntı:
hyundai fx coupe 1.6 16v DOHC ; 0-100 km: 11.6 sn son sürat : 185 km yakıt tüketimi; şehir içi:9.8 lt şehir dışı:6.3 lt ortalama:7.6 lt vw golf 1.6 102 hp: 0-100 km: 11.4 sn son sürat: 184 km yakıt tüketimi; şehir içi:9.9 lt şehir dışı:6.1 lt ortalama:7.4 lt görüldüğü üzere daha iyi gitmedği kesin öte yandan golf veya a3 veya... aynı motoru kullanan araçlar az yakmaz gayet iyi yakarlar çok iyi bilirim zaten fabrika verilerine göre çok yaktıkları malum verisi bi hayli fazla; fx inde verisinde görüldüğü gibi fazla yaktığı kesin az yakıyo demenin luzmu yok ağır bi araç olması en büyük etkeni ama sonucu değiştirmiyo iyi yakar.. lakabıda kurt postundaki kuzudur çok güzel tipi olduğunu herkez söyler zaten.. | |
| | |
| | #12 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20 |
sımdı ben ne kadar bu arac gıder desemde bılıyoruz kı gıtmıyo ne kadar yakmaz da desem onuda bılıyoruz kı yakıyo!e ozaman neyı sorgulucaz kı ben de belırttım zaten cok şık sportif guzel bı arac ama performans ve yakıt konusunda basarılı degıl!kı zaten tek kapı sportıf bı aractan bahsedıyoruz benım ıcın performans ve yakıt tuketımı onemlı olurdu heralde boyle bı arac alıcak olsaydım! Malesef kı bu arabada da gorunum agırlıklı bı uretım olumus gonul ısterdı guzel bı motor koysalardı ustune ama koymamıslar,bunu yapmadılar dıye neden gocunuyoruz bende onu anlamıorum arabanın nesını cekemeyelım allah allah =)) |
| | |
| | #13 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004 |
Tipi cok guzel ama gitmez olay budur. Perfomans istemiyosan cok iyi bir secim olur. Benim de bi sorum olucak fazla dagitmadan konuyu : 4 kisi oturabiliyormu fx lere? yoksa sadece 2 kisilik mi? |
| | |
| | #14 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz |
hyundai şu araca düzgün bi 2 litre motor koysaydı bu araç sınıfında çok satardı.dizayn olarak çok sportif ama işte motor insana spor coupe zevkini tattıramazsa insan üzülür.birde bildiğim kadarıyla testlerden falan bu aracın 3 litrelik bir v6 motorlu versiyonu vardı onun içinde vasat yorumları yapılıyordu.bence görüntü olarak alınası bir araç.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #15 |
| Opel Performance Center Kayıt Tarihi: 14-09-2007 |
fx mı ???????????? ![]() ![]() :rolleye s:biraz düşün derim sana fx dediğin araç bugun replica ferrariden farkı yok başka araçlara yogunlaş bence..... 406 coupe..... purelude...... 200 sx ... vs sonra FX ı alırsın sorana böyle demek zorunda kalırsın .: DIŞI SENI İÇİ BENİ YAKAR..
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Alıntı:
araç 2+2 kişi oturma kapasitesine sahip tüm versiyonlarında
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #17 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT |
walla havam olsun yeter diosan al normal aile arabası düşün ama spor havasoyla geziosun sorunalrı arkadaşlar belirmiş zaten
__________________ MUSTANG |
| | |
| | #18 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Alıntı:
![]()
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #19 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
yemişim performansını şekil araba işte al hevesını sat sonra ama 2. el de zor satarsın haberin ola
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33 |
bu aracın 2.0 litrelik 143 hp' lik versiyonunun bir testini okumuştum da, performans yorumu yaparken, "motor malesef kendini pek hissettiremiyor" diyordu çok gülmüştüm gitmiyor demenin kibarcası bu heralde.
__________________ Volvo S60 T5 - RICA PPC |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| coupe, hyundai |
| Konu Seçenekleri | |
|
|