Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Genel Otomobil Konuları / Sohbet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 21-07-2008, 22:23   #1
DJ Halimeroooo :)

eamon87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Matrixxx
Exclamation Hyundai Fx Coupe . . .

Artık ıyıce kafama koydum matrixi satıp Hyundai fx coupe almayı dusunuyorum... babamla konustum bısı demedı ama ısrar edersem bıde devreye annemı sokarsam bu iş olur.. nasıl bır arabadır kullanısı falan bı bılgısı olan varmı?? özellıkle dıs görunusu cok etkıledı benı... performans okadarda önemlı deıl benım ıcın bıde yakıtları nasıl bunların???

Eski 21-07-2008, 23:08   #2
i-vtec

cnzdmr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

sıfır mı alıacaksın 2.el mı yazmamıssın ancak o fıyata baska araclara bak derım ben dıs gorunum cok ıyı ama hem fazla yakıo hemde gıtmıyo,fıyat aralıgını yazarsan baska aracları onerebılırz...

cnzdmr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2008, 23:12   #3
Senior Member

discovery - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

hani bi laf vardır klasik görüntü var ses yok öyle birşey olsagerek

Eski 21-07-2008, 23:17   #4
Son Saniyeci...

Zulkarneyn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Yok Ulan Yok İşte...
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
gitmiyo derken konuya şöyle bi açıklık getirelim...

vw nin 1.6 102hp lik motorlarından iyi gidiyo bu motorlarda bildiğiniz üzere leon - golf ve a3 lerde kullanılmakta coupe gitmiyor ise bunlarda gitmiyo 0-100 11.6 sn işte klasik aile arabası kadar gidiyo gitmiyo değil...

göründüğü gibi gitmiyo dersek daha doğru olur...

Zulkarneyn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2008, 23:21   #5
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Zulkarneyn Mesajı Göster
gitmiyo derken konuya şöyle bi açıklık getirelim...

vw nin 1.6 102hp lik motorlarından iyi gidiyo bu motorlarda bildiğiniz üzere leon - golf ve a3 lerde kullanılmakta coupe gitmiyor ise bunlarda gitmiyo 0-100 11.6 sn işte klasik aile arabası kadar gidiyo gitmiyo değil...

göründüğü gibi gitmiyo dersek daha doğru olur...
Dur sınırlenme hemen Arkadas ta ondan bahsetmıs zaten.Gorundugu gıbı gıtmıyor demek ıstemıs.

Eski 22-07-2008, 00:04   #6
ZugoR

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: cmb cp sp CDTİ
2.el alacaksın bence başka araba bak derim bertone,vti vs

Eski 22-07-2008, 00:35   #7
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Applause
benim de çok hoşuma giden bi araba.basmaya meraklı değilsen düşünebilirsin.içi falan da bence gayet güzel.parçası da diğer coupe lere göre avantajlı.karar senin.gümüş ve kırmızıları gerçekten süper duruyo.

my system
g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 00:37   #8
Son Saniyeci...

Zulkarneyn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Yok Ulan Yok İşte...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi eamon87 Mesajı Göster
Artık ıyıce kafama koydum matrixi satıp Hyundai fx coupe almayı dusunuyorum... babamla konustum bısı demedı ama ısrar edersem bıde devreye annemı sokarsam bu iş olur.. nasıl bır arabadır kullanısı falan bı bılgısı olan varmı?? özellıkle dıs görunusu cok etkıledı benı... performans okadarda önemlı deıl benım ıcın bıde yakıtları nasıl bunların???
hocam ben sana anlatıyım kullanmış biri olarak önce şu aşşağıda yazan yakıyo vs yazıları yazılmamış say belliki kullanmamışlar normal 1.6 ne yakıyosa buda onu yakıyo ben 1 depo ile ankara gidiyorum + geliyorum + 2 tur atıcak benzinimde kalıyodu...

gitmiyo mevzusunuda açıkladım 1.6 102hp 8v lerden iyi gidiyo emin ol bu arabanın çekemiyeni çok o yüzden geyiği fazla oluyor özellikle bazı japon marka tutkunları ''TENEKE'' falan benzetmesi yapar halbuki onların arabasına vursan ortadan ikiye bölünecek haberi yok neyse boşver bu araba hakkında çoğu yorum sadece sağdan soldan duyma uydurma hayal mahsülü şeyler kulak asma vazgeçirmeye çalışanda çok olur sen bildiği oku pişman olmıyacaksın...

motoruda 1.6 DOCH tur problemsizdir motor arızası yaşamazsın her araba olan takırtı tukurtu tipi sorunlar bundada var he eğri oturup doğru konuşalım malzeme kalitesi gibi hyundainin işi olmayan özellikler bekleme malzeme basit plastiktir frenleri iyi değildir debriyajı çabuk biter sunrooftan % 90 ses gelir servis silikon sıkar kesilir başını ağrıtıcak bi problemi yok ama emin ol...

ama iç mekan kalitesine önem veriyorsan uzak dur onu özellikle belirteyim...

Zulkarneyn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 00:43   #9
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos
Hocam senin şu imzadaki goruntuye bittim ya muhaha... acaba bi film sahnesi falan mı o. oyleyse tamamını ızlemek lazım

Eski 22-07-2008, 00:45   #10
XoR
...TeaM RiDeRS...

XoR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Impreza Gt
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Zulkarneyn Mesajı Göster
hocam ben sana anlatıyım kullanmış biri olarak önce şu aşşağıda yazan yakıyo vs yazıları yazılmamış say belliki kullanmamışlar normal 1.6 ne yakıyosa buda onu yakıyo ben 1 depo ile ankara gidiyorum + geliyorum + 2 tur atıcak benzinimde kalıyodu...

gitmiyo mevzusunuda açıkladım 1.6 102hp 8v lerden iyi gidiyo emin ol bu arabanın çekemiyeni çok o yüzden geyiği fazla oluyor özellikle bazı japon marka tutkunları ''TENEKE'' falan benzetmesi yapar halbuki onların arabasına vursan ortadan ikiye bölünecek haberi yok neyse boşver bu araba hakkında çoğu yorum sadece sağdan soldan duyma uydurma hayal mahsülü şeyler kulak asma vazgeçirmeye çalışanda çok olur sen bildiği oku pişman olmıyacaksın...

motoruda 1.6 DOCH tur problemsizdir motor arızası yaşamazsın her araba olan takırtı tukurtu tipi sorunlar bundada var he eğri oturup doğru konuşalım malzeme kalitesi gibi hyundainin işi olmayan özellikler bekleme malzeme basit plastiktir frenleri iyi değildir debriyajı çabuk biter sunrooftan % 90 ses gelir servis silikon sıkar kesilir başını ağrıtıcak bi problemi yok ama emin ol...

ama iç mekan kalitesine önem veriyorsan uzak dur onu özellikle belirteyim...
Bahsedilen araç ağırlığından diğer 1.6 araçlara göre ağır kalıyo maalesef evet şekil olarak ve oturma pozisyonu olarak inanılmaz spor araç kullanım hissi veriyo.Ama maalesef 1.4 bir civic gelip roll'de drag'da uzunda kısada coupe sahibini üzüp gidiyo

dediğim gibi performans olarak fazla bi beklentin yoksa kullanım keyfi arıyosan alınacak bi araba

Bookmarks

Etiketler
coupe, hyundai

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları