Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi eamon87 Artık ıyıce kafama koydum matrixi satıp Hyundai fx coupe almayı dusunuyorum... babamla konustum bısı demedı ama ısrar edersem bıde devreye annemı sokarsam bu iş olur.. nasıl bır arabadır kullanısı falan bı bılgısı olan varmı?? özellıkle dıs görunusu cok etkıledı benı... performans okadarda önemlı deıl benım ıcın bıde yakıtları nasıl bunların??? |
hocam ben sana anlatıyım kullanmış biri olarak önce şu aşşağıda yazan yakıyo vs yazıları yazılmamış say belliki kullanmamışlar normal 1.6 ne yakıyosa buda onu yakıyo ben 1 depo ile ankara gidiyorum + geliyorum + 2 tur atıcak benzinimde kalıyodu...
gitmiyo mevzusunuda açıkladım 1.6 102hp 8v lerden iyi gidiyo emin ol bu arabanın çekemiyeni çok o yüzden geyiği fazla oluyor özellikle bazı japon marka tutkunları ''TENEKE'' falan benzetmesi yapar halbuki onların arabasına vursan ortadan ikiye bölünecek haberi yok neyse boşver bu araba hakkında çoğu yorum sadece sağdan soldan duyma uydurma hayal mahsülü şeyler kulak asma vazgeçirmeye çalışanda çok olur sen bildiği oku pişman olmıyacaksın...
motoruda 1.6 DOCH tur problemsizdir motor arızası yaşamazsın her araba olan takırtı tukurtu tipi sorunlar bundada var he eğri oturup doğru konuşalım malzeme kalitesi gibi hyundainin işi olmayan özellikler bekleme malzeme basit plastiktir frenleri iyi değildir debriyajı çabuk biter sunrooftan % 90 ses gelir servis silikon sıkar kesilir başını ağrıtıcak bi problemi yok ama emin ol...
ama iç mekan kalitesine önem veriyorsan uzak dur onu özellikle belirteyim...