"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-09-2008 Şehir: Ankara Otomobil: Captiva
| Hidrolik Direksiyon Problemi
Foruma uygun degilse şimdiden özür dilerim. Bende 2008 model Captiva Sport araç var. Arac henuz 1 aylik ve 3 bin km de. Direksiyonda birden bire garip bir sorun oluştu. Aracin tam yolcu ile seyahat ettiğinde hidrolik zorlaniyor gibi bir his oluşturuyor Direksiyon. Acaba nedeni nedir? |
| | |
| | #2 |
|
Araci servise götürdügümde kuruntulandığımı söylediler bu arada
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
yağ kaçırmış olabilir.ATF yağı ekle.geçmezse tamirciye götür.
|
| | |
| | #4 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
lastik havalarını kontrol ettir
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #5 |
|
Lastik havaları normal. Şunu da ekliyim belki yardımı olur. Araç 40-50 ile giderken hafif sag sol yaptigimda sanki dönen bir şey bir yerlere sütrüyormuş hissi uyandırıyor elimde araç dolu iken daha çok oluyor. ATF den kastınız hidrolik yağımı, 1 aylik araçta neden eksilir ki bu yağ? Aracın yıkanması ile alakası var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #6 |
| Crazy LIPs ... |
Chevrolet ?.. ![]() ![]() sat qitsin
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #7 |
|
Haklısın 90 bin lira veripte benim kadar sıkıntı ceken yoktur aracimdaki problemler bununla da sinirli degil sagdan soldan ses geliyor kaportada bi yerde hata var bakalim bayramdan sonra boya kalinligi neyi olculecek falan filan. Ama direksiyon çok rahatsiz ediyor.
|
| | |
| | #8 |
| nuriQocca |
eLektrohidroLik direksiyon mu..
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
İnan hiç bilmiyorum ama arac ilk çalıştığında direksiyon inanılmaz hafif, hareket ettiği anda sertleşiyor. Hareket ettikten hemen sonra dursan da ilk çalıştığındaki hafifliğe kavuşmuyor.
|
| | |
| | #10 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
oo yandınız ciddiyim yandınız.. zaten opel servisleri bakıyor onlara ![]() garantiden komple değiştirin neresi varsa.. ben olsam komple pompayı değiştirtirdim..(elektro servo hidrolik vs.. artık neyse).
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|