"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| вεяάףυεĽ Kayıt Tarihi: 09-01-2005 Şehir: Istanbul Otomobil: Astra
|
Volkswagen grubunun arabaları ıssız bir adada sürekli birbirleriyle çiftleşerek çoğalan bi kabile gibi. Hepsi birbirine benziyor. Malta adasındaki insanlardan farksız olmaya başladı. Yine de Golf V'e kıyasla ilaç gibi bi tasarım olmuş. Şurada biraz daha ayrıntılı Türkçe bilgi var. 2009 Volkswagen Golf VI huzurlarınızda! | Lansman Haberleri @ Otokritik.com |
| | |
| | #42 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
hurriyet'e bile manset yapmislar. baska yeni bi aracin gazeteye manset yapildigini gordunuz mu hic ![]() direk golf 5 uzerine yapilmis olmasi buyuk hayal kirikligi yaratti acikcasi. otomatik takip sistemi, otomatik park ve aktif sasi sinifindaki yeni standartlari belirlemis. Mesajı son düzenleyen SwiTch : 07-08-2008 - 21:43 |
| | |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
olmamış...
|
| | |
| | #44 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
|
Tam sınıfının gerektirdiği gibi. Oturaklı,şık.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #45 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
böyk?
__________________ |
| | |
| | #46 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-08-2005 Yaş: 28
|
beklendiği gibi çok radikal bi değişiklik yok olsa zaten pazar kaybeder
__________________ Yavaş ve Alçaktan Bebeğim... |
| | |
| | #47 |
| VW TEAM Kayıt Tarihi: 19-01-2008
| New pics of Golf 6 - MKVI MK6 VW GTI Forum / VW Rabbit Forum / VW R32 Forum / VW Golf Forum - Golfmk6.com konuya yeni resimlerle canlıklık getirelim
__________________ Görmek İsteyen Onu Görür... |
| | |
| | #48 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bende hiç beğenmedim.Resimlerdeki full versiyonun bile bi çekiciliği yokken baz versiyon nası olur |
| | |
| | #49 |
| OPC Power |
harika olmuş bence (:
|
| | |
| | #50 |
| Name : Erhan |
güzel güzel ben beğendim, yeni opsiyonları ile yine sınıf lideri olacaktır.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beklenen, fotolar, geldi, golf |
| Konu Seçenekleri | |
|
|