"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| No More Diesel |
golf 5 de ilk ciktiginda ayni tepkileri almisti ne oldu sonra?? bu arabayi yapan adamlar bos adamlar degil,yas tahtaya basmazlar en kotu ihtimal golf 5 kadar satar ![]() tam olarak boyle olmasada bununla buyuk oranda ayni olacagi kesin,bu sinifta alinipta uzun sure binilebilecek tek araba diye dusunuyorum ki ford focus 08 model sahibiyim |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
| Alıntı:
Ayrıca Golf V çıkınca da böyle denmişti filan denmiş te.. Söylenenler yanlış çıkmadı ki. Golf V gelmiş geçmiş en az pazar payına sahip olan Golf.
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
| Alıntı:
(Yarısı kadar?? ) 2- Herkes her türlü felsefeyi de eleştirebilir, eleştiren de bir ben değilim, çok var. 3- Golfun pazar payı Golf IV döneminin ortalarından başlayarak istikrarlı olarak azalıyor. 4- O araçlar BENCE yenilikçi değil, HERKESÇE yenilikçi. Golf ise SENİN de dediğin gibi 30 yıldır muhafazakar.
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
bir Focus var overall olarak çok başarılı ve uygun rakama satılan hatchback, başka varmı Golf'e adam gibi alternatif? diğerlerinin hepsi 2007-2008 çıkışlı, hiçbirisinin de adam gibi hiçbir artısı yok Golf'e kıyasla. yani oturup aman şu da var bu da var Golf te diye anlatacak değilim ama herşey ortada. kaç senedir çift debriyajlı şanzımanlar. çıktığından beri arabada 6 ileri ZF otomatik var, ki rakiplerinin bir çoğu hala 4 ileri otomatiklerle yetiniyorken. çift beslemeli motorlar, arabada üretilmiş ve üretilen herşey ileri teknoloji ürünü. Golf safkan bir alman üretimidir, tam bir alman hatchback'idir. teknolojisi de sundukları da kalitesi de ortada. tipini beğenmiyorsun diye, ne var diğer rakiplerine ekstra sunduğu diyemezsin. bu kompakt pazarında bu kadar büyük genişleme varken, yepyeni rakipler varken gittikçe her araç gibi pazar kaybetmesinden daha normal ne olabilir. hala bu araba avrupanın en çok satan otomobili.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #25 |
| SARMAN |
görüntü olarak ''yenilikçiliğin'' iyi birşey oldugunuda kim söyledi benim golfü sevmemdeki nedenlerden biride halen golf 1 ile benzerliklerinin olmasıdır ![]() yenilikçi tasarım istiyorsan honda civic hb felan bakabilirsin
__________________ |
| | |
| | #26 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
satislar zerre umrumda degil ama sunu duzelteyim golf satislari focus'tan fazla. 435,055 golf, 406,557 focus. focus temel yeteneklerde basarili arac ama o alman muhendislik havasi yok focus'ta. golf'un yaninda hala ucuz geliyor bana. digerleriyle ise zaten pek isim olmaz. vw de golf'ten kar edemedi gibi birsey uretimi cok daha kaliteli cunku. |
| | |
| | #28 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Komik ya...Megane falan yenilikçiymişte haberimiz yokmuş ![]() Arkaya düz cam koyunca yenilikçi olunuyor demek otomotiv sektöründe... Focus mocus yazamicam şimdi de, eleştiri ayrıdır aşağılamak ayrıdır... Neyse beni de ırdalamaz, nasıl istersen konuşursun... Bende senin konuştuğun şeyleri genelde komik ve anlamsız buluyorum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #29 |
| VW TEAM Kayıt Tarihi: 19-01-2008
|
arkadaşların aradığı anlaşılan tasarımsal olarak yenilikler ama bunu arayan kişiler hala vw yi tanıamamış vw tasarım olarak çok aşırı çılgınlığa imkan vermeyen aksine teknoloji ile aracın giderlerini oluşturmaktadır. örneğin TSI motor .dsg şanzuman ve yeni Golf VI da gelecek yeni şeylerde var asıl tanıtımı beklemek gerekir. her marka sırf tasarımsal yenilikler yapsaydı teknolujisel yenilikler ne olur du işte vw bu kısmı dolduran bir marka ( kendi segmentinde )
__________________ Görmek İsteyen Onu Görür... Mesajı son düzenleyen TSI : 05-08-2008 - 21:23 |
| | |
| | #30 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
Arkadan vw turek , önden fıat albeya ...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beklenen, fotolar, geldi, golf |
| Konu Seçenekleri | |
|
|