"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Galerilerden araç alan insanlar vaktini harcamak istemiyor ve parayı problem etmiyor. Daha dist. arabayı görmeden getirmeden galeriden istediğini satın alabiliyor anında |
| | |
| | #12 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Birde dikkatinizi çektiyse genelde standart araba yok.İşte bmw ise m pack audi ise s line.Yani bayiden aldığında gelmesi için bekliyeceğin türden.
|
| | |
| | #13 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Genelde yorumların özünde kara para ve bunu kolay elde etmiş olmanın verdiği gazla alınan sıradışı markaların uç modelleri var..Bende daha çok maliye takibinden kaçmak için grey,exterem bir model ve bir an önce istediği için grey ve son olarak ben aracı senden alayım sende benim işimi gör olayı dır bu tip hareketler...Sonuçta öylede böylede çark gayet güzel dönüyor bu memlekette...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #14 |
| X5 3.0sd |
bayiden alıp götürüp satması baya ilginç vadeli daha yüksek fiyata satmak için almış diyecem bu devirde bu kadar kredi imkanı varken BMW alan adam o yönteme başvurmaz kanımca galiba alan adamların çevresi, çaplarından büyüktür kolay satacaklarını düşünerek almış olabilirler..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #15 |
| NOS Kayıt Tarihi: 31-05-2005 Yaş: 24
|
Kimsenin günahını almak istemem ama gümrüklede ilgisi olabilirmi acaba???. Adamın cebine üç beş sıkıştırıp ordanda yırtıyo olabilirler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|