"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-12-2006
| Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,cumartesi günü maslak sanayide bir baktırıcam araca tanıdık ustamıza hayırlısı olsun şu an için bir sorun yok gibi.başıma gelenleri yazarım |
| | |
| | #12 |
| Pişman Değilim | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
servis standart bakımı 150-250 arası bişey tutar en azından ilk seferinde servise git yağ-filtre değiştirin de aracın diğer servis işlemlerinde neler değişmiş ne zaman neler değişmeliymiş bi öğren sonra kafana göre bi ustaya gidersin, şiddetle açık hava filtresi tavsiye ederim fiatlarda çok güzel tok bir ses veriyor
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
Filitreyi kutu içi kullan,aksi takdirde çıkan güzel sesle birlikte beygirlerinde çıkıp gidecektir...Öncelikle ve ilk olarak yapacağın iş triger kayışı değişmek.Tam kilometresi gelmiş,büyük ihtimalle eski sahibi değişmemiştir satacağı için.Çok ucuz fakat ihmal edersen en pahalı masrafı çıkaracak parçadır (MOTORU KUCAĞA ALMAK GİBİ)sonrasıda yağ,yağ filitresi,buji vs.vs...Hayırlısı olsun...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|