"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-12-2006
|
Bugün hiç beklemediğim bir şekilde 2004 model fiat marea liberty 1.6 16v araç sahibi oldum çok temiz,ilk sahibinden ve 71500km'de.. motoru temiz görünüyor anormal bir ses yok,tıkırtı,sarsıntı yok,içi tertemiz,sağında solunda vuruk göçük yok ancak size danışmak istediğim nokta bu araçların kronik sorunları,çeşitli siteleri gezdim ancak net ve tatminkar cevaplar bulamadım,bu araçları nasıl bilirsiniz? fiat arabaları pek sağlam değildir gibi bir kanıya sahiptim ancak direksiyonun başına geçince araç gerçekten hoşuma gitti,yarın bir gün bir arıza çıkarır diye çok korkuyorum,galericiyede güvendik aldık,siz neler düşünüyorsunuz? ödüm kopuyor olmadık arızalar çıkarır diye,bu araçlardan kullananınız ya da tanıdığında bu araçtan olan var mı? En çok merak ettiğim konu ise servis masrafları? Aracı şu an servise götürsem standart bir periyodik bakım için (buji,yağ,su,antifiriz,klima temizliği,polen filtresi) bana maliyeti ne olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
lpg taktır derim hayırlı olsun
|
| | |
| | #3 |
| Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler,bende düşünüyorum taktırmayı ancak şu an yakıt tüketimi beklediğim düzeyde,2000 motor mondeodan sonra az geliyor araba hakkında bilgin var mı daha servis kontrolüne filanda sokmadım patlamaz inşallah |
| | |
| | #4 |
| Face | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
Valla keske almadan once bi goturseydın expertiz raporu almaya.. Marea sahibi olmasamda bende de palio var..genelde pek problem cıkartmayan araclar olarak bılıorum marea yı ama yakıt acısından her ne kadar mondeo dan sora az da gelse senı uzeceını zannedıorum.. Parca bakımından ucuz araclar genelde..ama soylede bısey var,lakin servise gotururde,sana parca listesi cıkarırlarsa ok demeden piyasadan bi arastır derim parca fiyatlarını.. Cunku bende karsılasıorum ve duyuyorum,servis ve piyasa parca fiyatları acısından bazen ucurumlar oluyor.. Kısacası sayet motor ve yuruyeni saglam bi arac aldıysan senı yakıt haricinde pek uzeceini zannetmiyorum.. Tekrar diyorum keske almadan once soyle guzel bı gosterseydınız yetkili servise... Bu arada aracın hayırlı ugurlu olsun..kazasız belasız kullanmanı dilerim.. |
| | |
| | #5 | |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum Alıntı:
rengi hariç çok memnunduk ama rengi aracı bitirdi. sattık sonra brc sıralı sistem tüp vardı canavar gibiydi vallabu arada bizim araç ![]() Marea 1.6 Tüplü Mis Gibi :) Mesajı son düzenleyen Stalker : 21-08-2007 - 22:46 | |
| | |
| | #6 |
| Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum sağolun arkadaşlar,ya bakmayın işte gaflete düştük galericeyede inandık dürüst bir adama benziyordu araç aramaktan da sıkılmıştım,dedim allahım sen utandırma aldım valla yazıcam neticeyi burada risk aldık biraz ama..bu arada Stalker karşılaştığınız başlıca problemleri bana özel mesaj atar mısın? servis masrafları nasıl? periyodik bakımı aşağı yukarı kaça çıkıyor? Mesajı son düzenleyen northstar : 22-08-2007 - 00:22 |
| | |
| | #7 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
valla babam ilgileniyor o işlerle de, sanırım periyodik muayene göremeden sattık herhangi bir problemle karşılaşmadık ta. yani iyidir araç ama çok zorlamadık biz belki ondan bir hata vermedi
|
| | |
| | #8 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
Km yükselince diğer arabalara göre daha çok sorun çıkarıyor.Parça fiyatları ucuz değil diğer fiat modellerine göre kesinlikle LPG taktırmalısın aynı sınıfdaki diğer araçlardan yaklaşık 2 lt daha fazla yakar Birde yol tutuş olarak çok iyi olmadıklarını duymuştum sürmek nasip olmadı hiç
__________________ |
| | |
| | #9 |
| seçkin | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
bende de liberty var, şuan pek zamanim yokda sana aklina takilan tüm konularda yardimci olurum zamanla. hayrli olsun diyelim önce |
| | |
| | #10 |
| umuTR | Re: Fiat Marea Liberty,yardımlarınızı bekliyorum
HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE BAŞTA GÖÜSÜ FAZLA GÜNEŞE MARUZ BIRAKMA RENKTE AÇILMA OLUO VE TEYBİN TUŞLARINA FAZLA ŞİDDET GÖSTERME MÜMKÜNse dreksiondan kontrol et şanzumana fazla asılma sakin kullan vites geçişleri iidr fakt daha fazlasını isteme bu araçtan abs de sorun çıkarabilir bakımlarını aksatmassan hiçbişe olmaz
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|