"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26 | Alıntı:
Tipine söyleyecek bişeyim yok çok heyecanlandıramadı beni açıkçası.Ha birde Coupe Cabrio olmasıda bunun albenisini arttıracaktır.
__________________ | |
| | |
| | #12 |
| ApAÇi Kayıt Tarihi: 17-03-2008 |
launch |
| | |
| | #13 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005 |
Lambo eskisi gibi değil, cesur tasarımlar yapamıyorlar, nerde o başka gezegenden gelmiş gibi görünen Diablo'lar nerde şimdiki Murci'ler diyenlerin suratına çat diye çarpabileceğim bir örnek. Ferrari California. Bu ne be.
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider |
Ferrari'den çok Fiat gibi göründü bana. Hiç Ferrari havası yok alette. Yeni Fiat Coupe deseler inanırım, öyle bişey olmuş.
|
| | |
| | #15 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
bir Ferrarinin güzelliğini kelimelerle tanımlamak çok zor olmalı. Mercedes SL bile bundan daha güzel. durum vahim yani zaten Ferrari gibi de durmuyor.bu nedenle tekniğin önemi siliniveriyor birden gözümde. bu bir orta sınıf araba değil, lüks sınıf değil, herhangi bir marka değil ki sadece sunduğu teknik dalgaları ve özelliklerini lego gibi alt alta birleştirip alınır mı alınmaz mı muhabbeti yapalım. bu Ferrari. aşık olamadığın sürece anlamını yitirmiş bir Ferrari oluyor haliyle.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006 |
airbag yazısını koymak zorunlu mu?
|
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
Tam Ferroş olmuş.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #18 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 |
tipine ben de ilk goruste asik olmadim. Ferrari dediğine ilk göruste asık olabılmek lazım. bunu pınınfarına da temızlıkcılere falanmı cızdırdıler acaba bakıslarında bır şaşkınlık var. egzostlara dıyecek bısey yok zaten rezalet. birde manettinonun ozellıklerını nıye azaltmıslar kı?
|
| | |
| | #19 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 |
onden ve arkadan gercek bir ferrari gibi duruyor cok begendim ama yandan biraz light durmus.
|
| | |
| | #20 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20 |
430dan sora cıkıcak bı arac olarak dusunursek hayal kırıklıgı bence hele en son scuderia yı dusunuyorumda calıfornia ya ferrari demek bin şahit ister ![]() bence bunu sadece california da satsınlar =))) |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| california, ferrari |
| Konu Seçenekleri | |
|
|