"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| En Güzel Motor Sesi
Sizce en guzel ses hangi motor tiplerinden cıkıyo v ,duz,boxer,wankel,w.. bi de kac silindir hangi arabalarda kullanılıyo onları da belirtirseniz sevinirim bence porsche yatık 6 sı cok hos |
| | |
| | #2 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: En Guzel Motor Sesi
Amerikan V8'ler.. Nam-ı diyar "Muscle Cars" ![]() Birde Ferrari'nin V12 leri
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 28
Tartismasiz Ferrari ses olarak Mustang Cobranin Flow eksozlularida konusur. Japonlar bu konuda biraz sessiz!! |
| | |
| | #4 |
| bg | Re: En Guzel Motor Sesi
Ferrari'nin sesi..V8 veya V12. F50+tubi'nin ustune yok. Bu kadar vah$i ses olamaz. Carrera GT bu konuda baya iddiali. Ama Porsche'nin boxer'ina pek hayranlim yok. bence stock halde cok boguk. Amerikan V8'lere gelince, Bahreyn'de devamli o sesleri duyarak buyudum icin pek haz vermiyor artik acikcasi. |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
McLaren F1 F50 M3 CSL Porsche CGT |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye | Re: En Guzel Motor Sesi
M3CSL'den çıkan sesin nesi etkileyici merak ettim M3'ten çok mu farklı yani bilmiyorum?Ben en çok HGT'leri Fiat Coupe'leri Alfa boxerları Subaru STI'ları beğeniyorum ses olarak.Benim sevdiğim tarz trampet şeklinde ses çıkması.. Birde eski Corollaların çok ilginç bir sesi vardır hiçbir arabada olmayan egsozdan gelir yani çk ilginç bir sestir.Beni aynı gün 1000 arabanın içine koyun 4A-FE'li Corollayı ayırt ederim |
| | |
| | #8 |
| 6850@204.9 Kayıt Tarihi: 08-05-2004 Yaş: 30
6 Duz alti silindir guzel... VR motorlar da dan iyi ses cikiyor... V8 corvette sesi de hosuma gidiyor.... Supersport motorlardan cikan sesi de severim... Ferrari de iyi de Porsche nin boxer da aslinda genelde hepsinin kendine ait hos sesi var..... |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-07-2005 Yaş: 22
| Re: En Guzel Motor Sesi Alıntı:
yukardakilere gore biraz zayıf kalabilir ama 106 gti larında sesini seviyorum | |
| | |
| | #10 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
bmw m3,fiat coupe turbo nun 5 silindirli turbo motoru,alfa rome ların twin spark motorları,tüm ferrari ve maserati motorları,mondeo st220 nin v6 motoru,volvo s60r, audi s4 ün motoru ses bakımından oldukça sevdiğim motorlar ayrıca wankel motorların seslerini de oldukca severim.Sivrisinek gibi ses çıkaran 106 gti ,(hepsinden değil bazı egzozların sesi öyle) ve türevlerinden hoşlanmam.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|