"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
kalmış ehliyete 1 yıl... sabredicem ben artık
__________________ KERE///M |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
polisi görünce heyecan yapmayın yeter..liseden bi arkadaş polisten kaçmıştı yaklaşık 5 10 dakikalık kaçışdan sonra yakaladılar ve silah çektiler indirirdiler çocuğu ailesi geldi konuştular ettiler vs o zamanın parasıyla 70 lira verip bitirmişti işi ![]() ama siz yapmayın
__________________ |
| | |
| | #23 |
| crazy tuning |
aman yapmayalım böyle seyler. kötü bir olay olur soğursunuz arabadan
__________________ |
| | |
| | #24 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
aferin ne güzel şeyler yapılıyor... birde nasıl anlatıyorlar bnm asıl üzüldügüm nokta o yok şöyle yaptım yok böyle yaptım sorsan iyide neden yaptın diye derler kurallar çinenmek için vardır...vs vs
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #25 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
......
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 18-08-2008 - 00:26 |
| | |
| | #26 |
|
........
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 18-08-2008 - 00:26 |
| | |
| | #27 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Alıntı:
böyle diyorsunuz diyorsunuz ehliyetsiz birini yolda görünce hiç uyarıyomusunuz ?? ben ehliyetsizken adam akıllı araba kullanırdım ne kimsenin canını nede malını tehlikeye atmaz uslu uslu giderdim..şimdi bakıyorumda millette ehliyet yok kasko yok araba 20 yaşında mahalle aralarında çoluk çoocuğun içinde basarak geçiyo..millet cahil hadi 2 kişiye dedin ehliyetsiz sürme etme oğlum diye..en fazla 2 gün seni dinler ertesi gün tekrar alır gezer..ufak bi çocuğu durdurup azarladım ben mavi bi şahin sürüyodu mahalle arası yollarda çok basıyodu çocuğu biliyorum ortaokul üniformasıyla gördüm lise bile değil ortaokula giden çocuk araba sürüyo. polisin dur demediği karışmadığı şeye benmi karışacam millete benmi ders verecem yoksa polismi dur demeli ?? ülkemizdeki kurallar uygulamalar sağolsun arabayı kaldırıp durdurmayı bilen adama veriyolar ehliyeti ne mallar dolanıyo yollarda bi görseniz ahh bir görseniz insanı çileden çıkartıyo önümde.. o yüzden ehliyeti olmayan ama dikkatli kullanan adamlara laf etmeyin çünkü ehliyeti olmayıpda çok çok iyi giden sürücüler var ..herşey kişinin bilinçli olmasıyla alakalı..
__________________ | |
| | |
| | #28 |
|
.......
| | |
| | #29 |
|
zaten ehliyetsizler iyi kullanır demedim..ehliyeti olmayıpda çok iyi giden sürücüler var dedim 1 2 3 5 kişi genelleme yapmadan. şu ehliyet işini biraz zorlaştırsalar keşke gerçekten dur kalk yapmayı bilene veriyolar ehliyeti ne kadar basit bi sistem..olcak şöyle bişey; slalom yapar gibi aralardan geçecek 2 araç arasına park etmeyi bilecek. yağmurlu karlı yolda araç sürmeyi bilecek yokuşta araç kaldırmayı bilecek. vs. vss..günlük sürücülerin yaptığı bi çok şeyi kurs esnasında öğrenip uygulayıp ehliyeti öyle alacak.. sahil yolunda sağ şeritte toplam 3 4 dakika araç kullandırıp veriyolar 1 hafta sonra ehliyeti.
__________________ |
| | |
| | #30 |
|
.........
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 18-08-2008 - 00:27 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|