www.modifiyem.com | |
| | #31 |
| MuRaT |
Bu ay sonunda dusunuyorum bende taktirmayi. DSG ustelik. kullanan bi suru kisi var bi problem cikmadi simdilik. Bakalim olmadi cikaririm zaten
__________________ http://www.leweelist.com |
| | |
| | #32 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2008 İsim: ishak Şehir: Sapanca <-> Ankara Otomobil: Leon
|
beyler işin teknik boyutundan çok psikolojik boyutu var. insanın bastıkça basası geliyo canim
|
| | |
| | #33 |
| komutan | |
| | |
| | #34 |
| If in doubt, flatout! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28
|
BOV suzum mutluyum : ))
__________________ |
| | |
| | #35 |
| komutan | |
| | |
| | #36 |
| Biz 4 Kişiyiz Gardaş . . |
benım matrıx ıcın sadece ses cıkarmaya nerden bulabılırım ve kac para olur??
|
| | |
| | #37 |
|
BOV da guzel abi.. Bi ara takarım illa, su anda yok, satmıstım alma geregi duymadım : ) Bir de arada silkelenmeler oluyordu, simdi gecti ben de dokunmuyorum haliyle...
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Biz 4 Kişiyiz Gardaş . . | Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası sızce alsam bunu taksam matrixe nasıl olur??? |
| | |
| | #39 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 İsim: erhan Şehir: istanbul Otomobil: 06 astra cdti Yaş: 30
|
bizde 2.0 hdi var takılabilirmi sesi çok isterim ama performans yada yakıtta bi değişiklik olurmu?
__________________ Türk insanı Türk Lirası gibidir, İçinde Atatürk yoksa sahtedir !!!! |
| | |
| | #40 |
| Ziyaretçi
|
hks derim
|
|
| | #41 |
| ...TeaM |RA|iders... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 İsim: Koray Şehir: İstanbul Otomobil: 35R Impreza & Peugeot 406 Hdi Sv Executive Yaş: 30
|
Blowoff=Hakem Düdüğü
__________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA| |
| | |
| | #42 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Döte takılır gaz difizyonu sırasında mükemmel bir ses verir
__________________ |
| | |
| | #43 |
| eski | |
| | |
| | #44 |
| "Ya bizim egzosun sade sesi de guzelmiş ha" demeye baslıyor di mi insan : ) Kesiklik yapıyordu abi bazı durumlarda, turbonun bosalma/dolma arasında. Cok ufak anlık birseydi ama can sıkıyordu. Bir de dediğin gibi, bazen fazla geliyor insana ses, fazla dikkat cekiyor...
__________________ |
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-08-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: 2009 Civic HB Yaş: 32
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| blow, blow off, blowoff, dump, nedir |
| Konu Seçenekleri | |
| |