"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 | |
| Member Kayıt Tarihi: 22-04-2008 | Alıntı:
Bu arada ayni fiyatli porsche ve ferrari arasinda yaklasik %50 lik fiyat farki oluyor kaskoda (porsche daha ucuz tutuyor). Sanirim piyasada cok olmasindan ve ferrari ile ayni seviyede gorulmemesinden. Normaldir, zaten bence de olmasi gereken o | |
| |
| | #62 | |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Alıntı:
saçma sapan yerlere cekiyon konuyu kaskosu oder dedik ne dert ediyon yok fakiri yok zengini ... bende bunu anlamıyom millet kaza yapıyo yasını siz tutuyosunuz adam gibi kulllanın malınıza canınıza zarar gelmesin Ben bi tek cana gelenden üzülürüm gerisi boş
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... | |
| |
| | #63 |
| jdm Kayıt Tarihi: 08-07-2006 Yaş: 29 | GT922 yi ilhan abiler satmıs mustafa isimli biriymis yeni sahibi, nuri abi yeni modelini almıs 997 ruf. kasko olayını ben netlestireyim 35.000 ytl yıllık kaskosu porschenin hassızlık indirimi olmadan. zaten kaskosu yok bizim arabanın. konuyu kapattım ben artık onemli olan bir an evvel eski saglıgına gelmesi ikisinide bugun ilk cerrahi operasyon yapılacak. |
| |
| | #64 |
| naturally aspirated only | geçmiş olsun
|
| |
| | #65 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-04-2008 | Tekrar gecmis olsun, asilirken dikkat etmek gerekiyor ozellile arkayi birakmaya meyilli arabalarda..
|
| |
| | #66 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007 | bi de para yok diyolar porschelar havada uçuşuyo
__________________ mevcut değilim artık. |
| |
| | #67 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 30 | Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|