"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-08-2004 | Alfa Romeo GT Q2 alinir mi?
Yakin bir arkadasim Golf Goal 1.6FSI'ini verip yerine sifir Alfa Romeo GT 1.9dizel alacak (38500euro). Bugun beraber gittik baktik, arac fena degil ozellikle fiyat ve donanim mukayesesi yapildiginda rakipsiz. O donanimda almanlari ikinci el bile alamazsin, hele coupe olarak hicbirsey alamazsin. Dashboard biraz kalitesiz geldi gozumuze ozellikle showroomdaki 159larin icine baktiktan sonra. Muzik sistemi BOSE, sesini actik biraz gayet guzel ses veriyor. Ince detaylara dikkat etmisler, masraftan kacmaya calismamislar, mesela kaput amortisorleri var, demir cubukla tutturmuyorsun (bazi arabalarda hala boyle). Yalniz test araclari haftaya gelecekmis, arkadasa haber verecekler gidip beraber bakacagiz tekrar. Sizce alinacak bir arac mi, birde sizde Turkiye'de alinacak arac mi? Belki Alfa arac kalitesini yukseltmistir ama servis kalitesini yukseltememistir bilemiyorum. Arkadas arabalardan az cok anliyorum diye beni goturdu yaninda, iyi hos anliyoruz ama Alfa'nin durumu, servis yedek parca vs. gibi seyler hakkinda bilgi sahibi degilim, sonucta butun sifir araclar showroomda guzel duruyor ama asil macera satin aldiktan sonra basliyor. Alfa Romeo GT veya genel olarak Alfa hakkinda tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim..
__________________ http://www.cardomain.com/memberpage/760438 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt |
servisleri çok pahalı diye biliyorum. bir ara 156 2.0 almaya niyetlenmiştim . 40 bin bakımları 1500 ytl den pahalıydı ve 4 yıl önceydi.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-08-2004 |
Bize soylenen servis ve parca fiyatlarimiz VAG gurubunun altinda dendi. 20bin km'de yapilacak ilk servis 300-350ytl civari dendi. Ama tabi kimse servisimiz cok kazik siz once alin sonra biz size kol gibi sokacagiz demez
__________________ http://www.cardomain.com/memberpage/760438 |
| | |
| | #4 |
| Pişman Değilim |
q2 nin beklenen yol tutuş performansını vermediğini okumuştum bir test sonucunda
__________________ |
| | |
| | #5 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26 |
Eski 156 üzerine giydirme değil miydi bu araç Elbet iyileştirma vardır ama temel 97 model bir araca dayanıyor, yerinizde olsan direk 159 bakardım, ha o fiyatada passat mondeo var iş karışır, ama heralde stil ve teknoloji olarak 159 orta yol olurdu...
|
| | |
| | #6 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30 |
Biraz önce bende ilanlarda alfa GT bakıyordum. 2 ellerine 70 ila 72 milyar istiyorlar . Sıfır ve dizel için bu meblağ çok mantıklı. Bir Alfa sever olarak tereddütsüz alırdım ama biraz daha imkan olsaydı BRERA daha yeni ve modern tercihim o yönde olurdu. ( GT eski makyajsız yüzü kullanıyor ) |
| | |
| | #7 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
en azından Brera'dan da daha başarılı ve sportif olduğunu, parasının hakkını çok çok daha iyi verdiğini düşünüyorum. çok iyi bir otomobil olduğunu kimse söyleyemez ama çok çekici olduğunu da kimse inkar edemez bence
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #8 |
| Club MdfyM Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting |
Almışken benzinli almak lazım
__________________ |
| | |
| | #9 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20 |
benzınlısı cok guzel ama cok yakıyor!benım arkadasımda 2006model var bı ara cok sorun actı basına sureklı servıste gectı omru,sımdılık her sey yolunda bo problem yok ama alfa o cekıcılıgıne ragmen bıraz sorunlu bır arac...
|
| | |
| | #10 | |||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-08-2004 | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() - Brera cok daha pahali, Brera bir cesit 159'un hatchback versiyonu. 159'u GT'nin opsiyonlari ile alinca 42bin euro'ya geliyor. - Arkadas senede 30bin ile 50bin km arasi yol yapiyor, benzinli biraz zor. - Iste bizimde ogrenmek istedigimiz olayin servis ve bas agrisi kismi. Servis ve parca pahali mi? Sonra birde mantik yurutunce motor yeni teknoloji 159'dada kullanilan 1.9jtd o yuzden sorunlu olacagini sanmiyorum. Diger cikan sorunlar basit sorunlar mi yani ufak gicirti tikirti gibi yoksa ana sorunlar mi? Sanziman, ECU/beyin, durduk yere stop etme gibi?
__________________ http://www.cardomain.com/memberpage/760438 | |||
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alfa, alinir, romeo |
| Konu Seçenekleri | |
|
|