Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > RC - Model Otomobiller

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 16-11-2007, 17:32   #1
Senior Member

Benim Enzo da bu(ydu).

Arkadaşlar merhaba ..uzaktan kumandalı araba hastalığı vardır bende ...NIKKO marka arabayı yaklaşık bi 6 ay önce almıştım(tarihi tam hatırlamıyorum)..ama şimdi satıyorum..daha iyisini almak için satıyorum.. 100 YTL istiyorum ...sıfırının fiyatını sormadım ama tahminimce 150 YTL civarındadır ...çeşitli açılardan resmini koymaya çalıştım...şarjlı pilleri var pil parası ödemiyorsunuz....ama tekini ben yaktım ..bozuldu pillerden birisi..yanında verdikleri hızlandırma motorunu kaybettim ..üzerinde ilk aldığım 24 km/h lık orjinal motoru duruyor ..ama büyük oyuncakçılarda yedek parçaları bulunuyor( şasi..çeşitli motorlar..uzaktan kumanda beyni..lastik ve jantlar.. yedek piller vs) ...uzunluğu 37 cm genişliği 15 cm....kumanda da rot-balans ayarı yapılıyor--kumanda kapalıyken süreküklenmemesi için ufak bir fren sisitemi bulunuyor....hızını gerçekten hızlı bir cihaz ...tekerleri çıkabiliyor....kısacası mükemmel bir şekilde çalışır durumda...alıcısına kutusuyla beraber vereceğim.. sağ ön tarafta küçük bir kırık var ...elastik malzemeyle yapılmış bir şasi olduğu için yüksek sünekliğe sahip ...dediğim gibi yedek pili ve hediye verilen hızlandırma motoru yok onları da cüzi bir fiyata bulursunuz
ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler

Ferrari_N-zo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-2007, 04:37   #2
PASHA

Ferhat Yılmaz - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

az daha uğraşsan gerçeğini de sıkıştırırmışsın foruma ...

Ferhat Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-2007, 04:52   #3
T.C.

Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1
abi yandan anadola benziyor ya çok kötü yapmışlar kabını bence..hayırlı satışlar süper oyuncakmş valla

no 13 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-2007, 06:43   #4
Senior Member

WaLKee - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bende de vardı baya kurcalamıştım 55 km/h hıza kadar ulaşmıştım. bu hızlarda 2-3 kere çarptım parçalandı. ama standartken bişi olmuyor pek kazalarda. hayırlı satışlar.

WaLKee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları