"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
| Benim Enzo da bu(ydu).
Arkadaşlar merhaba ..uzaktan kumandalı araba hastalığı vardır bende ...NIKKO marka arabayı yaklaşık bi 6 ay önce almıştım(tarihi tam hatırlamıyorum)..ama şimdi satıyorum..daha iyisini almak için satıyorum.. 100 YTL istiyorum ...sıfırının fiyatını sormadım ama tahminimce 150 YTL civarındadır ...çeşitli açılardan resmini koymaya çalıştım...şarjlı pilleri var pil parası ödemiyorsunuz....ama tekini ben yaktım ..bozuldu pillerden birisi..yanında verdikleri hızlandırma motorunu kaybettim ..üzerinde ilk aldığım 24 km/h lık orjinal motoru duruyor ..ama büyük oyuncakçılarda yedek parçaları bulunuyor( şasi..çeşitli motorlar..uzaktan kumanda beyni..lastik ve jantlar.. yedek piller vs) ...uzunluğu 37 cm genişliği 15 cm....kumanda da rot-balans ayarı yapılıyor--kumanda kapalıyken süreküklenmemesi için ufak bir fren sisitemi bulunuyor....hızını gerçekten hızlı bir cihaz ...tekerleri çıkabiliyor....kısacası mükemmel bir şekilde çalışır durumda...alıcısına kutusuyla beraber vereceğim.. sağ ön tarafta küçük bir kırık var ...elastik malzemeyle yapılmış bir şasi olduğu için yüksek sünekliğe sahip ...dediğim gibi yedek pili ve hediye verilen hızlandırma motoru yok onları da cüzi bir fiyata bulursunuz ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
az daha uğraşsan gerçeğini de sıkıştırırmışsın foruma ...
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
bende de vardı baya kurcalamıştım 55 km/h hıza kadar ulaşmıştım. bu hızlarda 2-3 kere çarptım parçalandı. ama standartken bişi olmuyor pek kazalarda. hayırlı satışlar.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|