"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| benim Diecast ler
Aslında diecast dedim ama bunlara pek diecast demeye dilim varmıyor. nedeni ise o kadar kaliteli değiller. Ama iyi iş görüyorlar modifiye ile alakalı bir çok detayları var. X-tuner marka lar.. Çok heveslendim. 1/24 boyutlarında Yalnız bir çok detayı çok gerçekçi yapmışlar Şimdilik bunlar var 3 tane İmpreza WRX - Integra Type R ve Toyota Celica ama her ay alacağım bir iki tane ![]() bu imprezanın motor kaputunun altı detayları anlatmama gereNk yok herhalde
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Buda iç detay.. Sanırım anlatmaya gereNk yok.. Pedallar var ama onları modlamayı unutmuşlar.. Fren diskleri de gözüküyor ![]() buda tesisat ile NOS ların fotosu.. Diskler burada daha net ![]() Buda Mugen İntegar Type R ve farlarındaki ışıklar.. ( yanıyor)
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
|
Buda Type R ın motoru ![]() Buda en son göz ağrım Celica.. Daha kutusu bile açılmadı ![]() Type R ile WRX ![]() buda toplu poz
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
abi telefon neci ![]() Hepside bir birinden güzel maşallah kazasız belasız kaldırımsız cezasız günler şayin modeli wrmı bunların
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
|
sağolasın oğuz Bunların şayin lei olsa kaçırmam
| | |
| | #6 |
|
bunlar halen 3 tane ama 1/43 1/72 boyutlarında bir kaç tane daha aracım oldu. bunların detaylarını ve onları ilerleyen zamanlarda koyacağım
| | |
| | #7 |
| AkdenizTuningClub |
Bunların altında bir tuş varmı 30 sn lik bir zenon efekti veriyordu bendeki 350 -z dekinde
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
Aynen öyle Bende de 350 Z vardı turuncuda o ufak kuzenlerin birine hediye gitti
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #9 |
|
Diğer oyuncaklarımla çektiğim resimler. Normalinde evdeki vitrinin tekini odama aldım ve bu şekilde bir yer yaptım. Üst tarafta kırmız bir led takımı var. Hemen ilk raf ın altında da bir kırmızı led takımı var. Bunları gece yaktığımda çok güzel oluyor. ![]() ![]() ![]() ![]() Buda 1/24 kentoys x tuner ların iç detayları ![]() Bunlarda yanlış hatırlamıyorsam 1/73 lük araçlarım. Birisi scania diğeri mercedes scania olan cararama marka ![]() ![]() ![]() Bunlarda Dorseler
| | |
| | #10 |
|
bunlarda 1/73 yada 1/80 civarında ![]() ![]() 25 YKR ile yanyana geldiklerindeki hali gerçek ![]() bunlarda 1/43 serisi Pontiac GT0 Oldsmobile 4 4 2 Mercedes 350 sl mini cooper s cabrio Bburago Lamborghini Gallardo Bbrago Corvette Autoart Evo Tommı makkinen edition AUTOARTİmpreza STI ![]() Pontiac GTO ı lowrider gibi yaptım. Tekerleklerin olduğu yeri büyüttüm. Çok yüsek duruyordu ![]() ![]() bburago Lambo ve corvette. Bunlardan mustang- dodge magnum ve 300 M modelleride kardeşimde ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|