"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaşlar Rc araç aldık.önceden 25-30 milyona çin malı ucuz bi rc m vardı.bozuldu tabi sağı solu dağıldı.taa 4-5 sene önce .şimdi benzinli mustang gtr la döndüm .inş aracı dağıtmadan kullanabiliriz.Seben-racing marka.yalnız acilinden yakıt arıyoruz.%16 nitrolu.bana yakıt bulabilecek varsa çok sevinirim.bu araçlara hız göstergesi filan takılamıyormu?esc lere baktım cok para |
| | |
| | #2 |
| Team Lada |
hayırlı uğurlu olsun
|
| | |
| | #3 |
| Bir Zamanlar Meksikada..! Kayıt Tarihi: 09-06-2008 Şehir: Ordu Otomobil: Belirsiz x)
|
hayırlı olsun arkadaşım |
| | |
| | #4 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport
| TURKUAZ MODEL YAKITI - Ana Sayfa Bekir beye Mesut yönlendirdi beni dersen yardımcı olur sana..araçlar hakkında modifiye yedek parça bilgi vs istersen www.clubrc.com dan istediğin tüm bilgilere ulaşabilir yardım alabilirsin Selamlar
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
hocam clubrc yi açamadım.turkuazda maalesef kalmamış bu ara.sağolasın
|
| | |
| | #6 |
| mutluluklar komada... |
yakıtların ücretleri ne kadar??
|
| | |
| | #7 | |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport
| Alıntı:
500 YTL den başlar bütçene ve istediğin ebatlara göre 3000 dolara kadar araçlar mevcut
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
| hız dutgunu :) | Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yahu girin siteye bakın 5 lt 60 ytl civari kargosu ıvırı zıvırı ona denk gelır.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
yakıtı aldık.otomatik vites 2 vites diyor araç.çift dişli var ordada baktım.yalnız 2 .vitese geçirme gibi bi ses yok sanki 100 km yapmıyor araç.seben racing marka turuncu mustang kepli olan.motor+şanz.a ayarmı çekilecek.karb.de yakıt ayarı var.zengin karısımdamı calısıyor acaba duman flan atıyor gaza basınca.dumansız çalısmıyor heralde .araç bu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|