"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MiliTanZ. | Arkadaslar yardım..
arkadslr bu aralar nikkonun 1:14 olceklı arabalarından almayı dusunuorm.dun toyzzshopa gıttm pug 307 vardı 185 ytl şarjlı 27 km hız yapıomus ordakı eleman soyledı motora modıfıye yapılabılıyormus ve 31 km hıza cıkabılıyormus ben pek anlamadıgm ıcın sıze sormak ıstedm sızce napayım alayımmı(307 deılde baska bı model) sımdıden tskkrler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
almama sebebini anlayamadım...motora modifiye edilmez diyemi
|
| | |
| | #3 |
| MiliTanZ. |
yok edılıomus motora modıfıyede o fıyata aldıgıma degmezmı dıye kararsız kaldım benm ıstedıgm drıft fılan yapsın bıde yapmassa fılan bosuna almıs olmaym.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| MiliTanZ. |
toyzzshoptan almıcam kemeraltında nıkkonun yerı varmıs ordan alcam bu arada orda calısan adam bunların kepı 5 ytl fılan dedı dogrumudur.
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
drift yapacaksan baya bi seri olması lazım...oda onda varmıdır bilmem ama bence yoktur...yakıtlı falan olursa olur diye düşünüyorum
|
| | |
| | #7 |
| MiliTanZ. |
eleman drıft yapıo demıstı ama pek ınanamdm bu hafta gıdıp bakcam gıdısı fılan nası ınsallh vardır.baska onerecegınz markalarda varmı sarjlı ve drıft yapan modeller.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| arkadaiım bu sorduğun soruya cvp veremiyeceğim açıkçası pek anlamam ama 27 km hız yapan arabylada senin hayalindekini düşünebiliyorum öyle drift yapamazsın birazdaha para dökmen lazım..ama bi test et bakalım beğenirsen alırsın da. 40 falan yapsaydı iyi olurdu yani
|
| | |
| | #9 |
| MiliTanZ. |
yapmıosa dedıgın gıbı bıraz daha para dokup guzel bısey alcam ılgın ıcn saol.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|