"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport
| Alfa Rome vs Mustang açtığım Mzda RX7 R-Spec adlı konuda yorum yapılmadığı için konu açmıycağımı söylemiştim.. Ucin adlı şahsızn yaptığı isabet olur yorumu üzerine tüm mesajlarım EDİT...forum kendisine kalmıştır heralde... bugüne kadar yorum yapan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim... Mesajı son düzenleyen mesut akın : 28-08-2007 - 16:39 |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: Alfa Rome vs Mustang
Güzel fotoğraflar. Alfa'da iyi ama Mustang bambaşka. |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
haaa guzel guzel..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #4 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport
| Re: Alfa Rome vs Mustang açtığım Mzda RX7 R-Spec adlı konuda yorum yapılmadığı için konu açmıycağımı söylemiştim.. Ucin adlı şahsızn yaptığı isabet olur yorumu üzerine tüm mesajlarım EDİT...forum kendisine kalmıştır heralde... bugüne kadar yorum yapan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim... Mesajı son düzenleyen mesut akın : 28-08-2007 - 16:39 |
| | |
| | #5 |
| Re: Alfa Rome vs Mustang açtığım Mzda RX7 R-Spec adlı konuda yorum yapılmadığı için konu açmıycağımı söylemiştim.. Ucin adlı şahsızn yaptığı isabet olur yorumu üzerine tüm mesajlarım EDİT...forum kendisine kalmıştır heralde... bugüne kadar yorum yapan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim... Mesajı son düzenleyen mesut akın : 28-08-2007 - 16:39 |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-01-2005 Yaş: 31 Otomobil: Grande Punto Sport
İkisi de oldukça güzel ama Mustang in yeri ayrı Mesut |
| | |
| | #7 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Alfa Rome vs Mustang
yaaa ![]() ![]() Bende mustang istiom yaa ![]() ![]() Hemde mümkünse ELENOR'a benzesin istiom yaa ![]() ![]() Çok mu şey istiyom Mesut Hocam yaa ![]() |
| | |
| | #8 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Alfa Rome vs Mustang
Mustanggggggggggggggggggg
__________________ |
| | |
| | #9 |
| | |
| | #10 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Alfa Rome vs Mustang
O zaman ben CLK'dan soğudum... En kısa zamanda Mustang alıp çalışmalara başlıyorum Mesut Hocam ![]() ![]() Olmas mı ?? ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|