"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AhMeT | acemiye yardım
evet beyler dayımın yanına ziyarete gittiğimde yiğenlerime uzaktan kumandalı araba alırken kendime 37,99 ytl ye bitane uzaktan kumandalı rc araba aldım kutusunda rc yazıyordu kumandası tekerlekli olankardan şimdi can sıkıntısından buna bişiler yapmak istiyorum ama jantları bir çubuk içine geçirmeli yani sök tak olayı yok internette genelde 26mm jant lastik satılıyor bu lastiğin taban genişliğimi benimki 21 mm alsam uyarmı ayrıca lastikleri varmıdır jantın üzerinde çok güzel yanlıyor ![]() aracın gücü çok güzel grip lastikleri ile bile parke üzerinde lastik çektirebiliyor şimdi ilk olarak bu jant lastik olayına girmek istiyorum buna uydurmada olsa 26 mm lik jant ve lastik takılamazmı![]()
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #2 |
| AhMeT | ![]() işte tekerlerklerden bir foto edit: tel le çektim
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
sen onu ankara tunninge wer usta urasma mazallah tekrar toparlayamayabilirsin
__________________ bazıları sarıp bazıları basıp geçer ama onlar ekip biçerler ... |
| | |
| | #4 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
|
tüketim artar bence |
| | |
| | #6 |
| AhMeT |
marka model olarak bulamadım normal rc parçaları var lastikler 26mm yazıyor bu yere basan kısımmı
| | |
| | #7 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
aslında şimdi sadece lastik mi alacaksın yoksa jant ile birliktemi Gerçek araçlardaki Jantın offset olayı burada da devreye girer bence. Jantın göbeği ne kadar offsetli Ama tabiki ne arabada nede parçalarad bu detay verilmez diye tahmin ediyorum. Deneme yanılma ile çözebilirsin bence
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #8 |
| AhMeT |
hımm şimdilik lastikleri söküp yanlıyorum fakat pil çabuk bitiyor bir iki parça alıp uydurmaya çalışacağım acemiliğimi attıktan sonra pro bişeylere geçerim
| | |
| | #9 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport
|
kesinlikle olmaz senin internetten okuduğun yada gördüğün 26mm olan jantlar gbekten vidalıdır ve Model araçlar içindir.. bu araca kesinlikle hiçbirşey yapamazsın..ancak tek yapıcağın şey içini açıp motorunu söküp aynı motor ebatlarında bi elektronikçiden daha devirlisini alıp takmak oda biraz süratini arttırır
__________________ |
| | |
| | #10 |
| AhMeT |
nese çok sağolun bize model otomobil yolu gözüktü
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|