"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Bu 69' Mustang ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda Mustang 206 Gti ![]() 206 Gti Birazdan başından geçicek oLANLARDAN Habersiz... ![]() Buda Boyaya HazırLanırken... ![]() ![]() Evet Arabalardan Bahsediyim Biraz Mustang 69 ModeL 4 Slick Lastik 750 Hp Motor var valla kutusunda Yazıyodu Kısaca Boss206 Gti Pert(di) Toplamaya ÇaLşıyorum Yürüyen aksam tamamıylen bozuk yenisini yapamaya ÇaLışıyorum...Boyama İşlemi Yaptım Zaten resimlerde de görüyosunuz HazırLadım Boyarken resimleri çekmedim Şimdi Kurumada Bitince Çekicem Fotolarını Görüntü Kalitesi kötü Makine yoktu d900i den çektim...Benim makinelerde böyle |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-01-2008
|
kolay gelsin buarada arkadaslar parça arayan olursa halen kuruluyormu bilmiyorum cumartesi pazar gunleri kadıköy-söğütlüçeşme tren istasyonunun yanında kurulan pazarda sabahları erken saatte çıkma -hurda-yeni parçalar bulabilirsiniz benim arabaları oradan çıkarttım |
| | |
| | #3 |
|
SaoL 206 Ya YapıLacaklar KompLe Boya Şerit Çekilicek ince bitane siyahın üstüne gri nasıL gider ![]() tek boyam gri var ondn doLayıArka Jant Siyaha boyanıcak... Cam FiLmi... Stop Karartma ve Far karartma |
| | |
| | #5 |
|
saoL abi boyayı Bir TürLü tuturamadım ince yerlere gitmiyo boya ondn her yerim boya oLdu ![]() ![]() evet Mustang babamın hediyesi onun ayrı bi yeri var |
| | |
| | #6 |
|
206 için artıq yarın uğraşcam zor oLuo boyası en az 5 kere boyadım ![]() 2 kat astar 3 kat boya![]() asLında kafam da başka plan var ama oLmaz gaLiba Çift renk yarın deniyim bi onu![]() |
| | |
| | #7 |
| YEaaH =) |
abi bence uraşma git yenisini al ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
|
Zevki orda zaten onun ![]() çok güzel oLdu bitimine az kaLdı
|
| | |
| | #9 |
| YEaaH =) |
abi biliom zevkli iş hakkettende bende severim benimde var böle model arabam nissan skyline araba modsuz bişiydi mod yapim dedim ilk olarak boyıyim dedim evde boya vardı boyayı beceremedim güzelim arabada çok iğrenç olmuştu çöpe atmıştım bende ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| ![]() ![]() ben boyadım çok güzel oLdu ama zahmetLi oLdu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|