"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| honda team :) Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: Corsa GSi 1.6 16v
| 1/5 yeni arabam
uzun süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma giremiyorum (askere gidiyorum diye bütün işleri bana yüklediler ) bu video la bi dönüş yapayım bari ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 1/5 yeni arabam
mcd mi fg mi videoda fazla anlaşılmıyor rahat dönüş yapıyosun galiba mcd
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #3 |
| honda team :) Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: Corsa GSi 1.6 16v
| Re: 1/5 yeni arabam
evet mcd daha önce 1/5 kullanmamıştım çok zevkli ama bazı eksiklerinden dolaı biraz canımı sıkıyor
__________________ |
| | |
| | #4 |
bende ntc3 ve kyosho spider var daha önce hiç mcd görmedim ama fg kullandım bir arkadaşımızda var burda fg 2 çeker olduğu için kullanımı biraz zor lastiklerde bitikse oldu yerde 0 çizmekten başka bi işe yaramıyor duyduğuma göre mcd nin aktarım dişlileri çok çabuk yıpranıyormuş birde hararet problemi çok oluyormuş kullandıkları motordan dolayı
| | |
| | #5 |
evet aktarım dişlilerini iyi ayarlayamazsan çabuk sıyırıyor araba 4 çeker olduğundan 23 lük motor biraz zayıf kalıyor harareti o yüzden ama 26 lık ta hararet problemi yok bildiğim kadarıyla
__________________ |
| | |
| | #6 |
motora ihtiyacın olursa bizde adetli sig motor var tekne yapımında kullanıyoruz www.samod.org.tr buda bizim site burda videolar falan var
| | |
| | #7 |
şu an ihtiyacım yok ama daha sonra belki zaten bi tekne yapmayı düşünüyorum o zaman fazlaca başını ağrıtabilirim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|