"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| 1/14 nikko Astram
Buda benim oyuncak.. Tam prof bir RC değil. Ama acemi işi bir cihaz insan hızından daha hızlı.. Asfaltta bile sıfır çiziyordu hele toprakta ortalığı mahvediyor
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
masallah |
| | |
| | #3 |
| YEaaH =) |
yusuf ta baya eğleniyo arabayla ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
youtube yi izleyemeyenler için yakında resimlerini koyacağım.. Dış kısmına bir iki bir şey yaptım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
Aracı Toprakalrda Harap Ettinn
|
| | |
| | #6 |
|
Zaten Harap vaziyetteydi
| | |
| | #7 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
süper |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|