"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Subaru Impreza 2.0R
|
Herkese merhabalar 2004 te yaptığı kaza sonrası (civic vti) aracımı tesisatı ile satmış ve bu güne kadar yeni aracımda bir değişiklik yapmamıştım. Şu anda subaru 2.0 R kullanıcısıyım ve sonunda aracımın dandik tesisatından bıktım ve ufaktan başlayarak tesisatımı yeniliyorum. Yarın aracıma taktıracaklarım: 1. kenwood 5534u player 2. jbl gto 607 mid bas takım 16,5 cm 3. jbl gt4 1000w woofer kabinli 4. pioneer 904 amfi (elimde eskiden kalan tek parça) amfimin uyumunu merak ediyorum bakalım bozacak mı sesi... bundan sonrasında da önce 1 bas amfisi ve 1 takım daha mid bas ilave etmeyi düşünüyorum. Sizlere soracağım yazdığım ürünler hakkındaki düşünceleriniz ve bundan sonra eklemem gerekenler hakkındaki önerileriniz. Şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
başka bişey merak ettım 2.0R atmosferik dimi ?
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
amfinde sıkıntı yoksa başka birşeye gerek yok gibi...mid takım tekse onu 2 yapabilirsin ? subaruların üzerinde sony player geliyo yanılmıyosam.sana kenwood sony den daha mı iyi göründü.yani player ın yerine başka bişey de alabilirdin belki...bu sistemine ilaveten bi kapasitör koyabilirsin.nacizhane görüşüm hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Subaru Impreza 2.0R
| Evet atmosferik, 160 hp, 2 buçuk senedir kullanıyorum
|
| | |
| | #5 |
|
Teşekkürler Serkan, subaru aracımın orjinalinde markasını bilmediğim Subaru yazılı cd çalar var (mp3 değil) amfi çıkışı yok, kenwood daha önce çok memnun kaldığım için tercih ettim (çok güzel bas veriyor) bir de aldığım modelin usb girişi ve bluetooth özelliği var. ben de 1 takım mid bas ve1 bas amfisi ilave edip basımı o amfiye kalan 2 takımı da 4 kanal amfime bağlamayı düşünüyorum. bugün sistemi bağlatacağım ilk izlenimden sonra karar vermeye çalışacağım.
|
| | |
| | #6 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
Hadi hayırlısı olsun bakalım
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|