"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ti | ucuz cd li teyp
arkadasim 206 sinin teypini degistirmek istiyor. ucuzundan cd/ radyo bi teyp neyi onerirsiniz.. ve bu takilan teyp ustteki radyo gostergesine uyarmi ? ve direksiyonun yanindaki kumandaya uyarmi ? bunlarda onemli.. kolonlar vs hepsi orjinal kalacak sadece teyp degisecek.. cd calsin yeter o da
__________________ |
| | |
| | #2 |
| JoGa BoNiTo | Re: ucuz cd li teyp
Hiç bir teyp modeli malesef ne göstergeye nede kumandaya uyar...Bunun için orjinal cdli teybini almak zorunda servisten...Yada onun dışında fm kontrollu cd changer alır o zamanda olur..Hem kaset kullanmış hemde cd kullanmış olur..Ama bu fm kontrollu cd changer olayı cd li orginal 206 teybinden biraz daha tuzludur...Ayrıca ne kumanda nede gösterge sorun değil böylede kullanırım diyorsa ise istediği her marka teybi kullanabilir...
|
| | |
| | #3 |
| DeVil Member | Re: ucuz cd li teyp
arkadas sen bole şeylere para werme iyi bişe al problem filan cıkmasın yani o bakımdan |
| | |
| | #4 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: ucuz cd li teyp
Ya 100 - 130 milyona kamasonicler var mp3 çalarlı ID göstergeli ama o arabaya takmanı tavsiye etmem..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: ucuz cd li teyp
Obituary, Kardeş biliorm iyi niyetle kamasonic markayı öneriyorsun ama artık cd çalarların fiyatları okadar indi ki geçip kamasonic marka cd çalar almak yanlış olur. Piyasada JVC war. Fiyatı da kalitesine göre makul. Bırakın şu kamasonic ve türevlerini, kesenize yazık... |
| | |
| | #6 |
| Just Me | Re: ucuz cd li teyp
clarionuda önerebilirim bir dönem kullandım, ses kalitesi gayet iyi ( 4x 51 w) cd calarkende problem yasatmıyor. belki bi pioneer kadar işlevi yok ama kaliteli.
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
Arkadaşım biliyorum o teyplerin 5 para etmez olduğunu fakat arkadaş ucuz cd li teyp istediği için bunu yazdım ..Birde bu jvc leri nerede bulabilirim ??Bir internet sitesi veya herhangi bağlantı kurabileceğim birşeyler internet katalogu vs var mı??Ben ancak izmir den alabilirim..Şimdiden teşekkürler..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member | Re: ucuz cd li teyp Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Re: ucuz cd li teyp
Kd s71r vardı galiba..O işimi görecek tipten bir teypti...Tekrar bir internetten inceleyeyim..Zaten bu aralar biraz nakit sıkıntım var..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: ucuz cd li teyp
Bahsettiğin model Cd çalar olarka alabileceğin en uygun ve eli yüzü düzgün modellerden biri. Fiyat da yanılmıyorsam 200$ bişi olması lazım. Dediğim gibi baktın izmirde aradıını bulamadın yollatırım burdan. Bir faydam dokunursa ne mutlu bana. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|