"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| don`t do that Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| tup bass + ampli ?
araba sirketin oldugu ıcın bıyerlerı keseıp bıcemıyoruz ![]() adam gibi bi tup bass ve ampli onerırmısınız. bass sız gecen yollar zor gelmeye basladı... ![]() Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım... su nası yeni seri pionner 500w+ tup 80x30 + sierra 800w bass aplisi , sierra yı bılmıyorum ama ıyı dıyolar.bu marka konusunda fıkrım var ama modellerı ve dıger ozellıklerını cok ıyı bılmıyorum....
__________________ |
| | |
| | #2 |
| << Drift & Drag >> | Re: tup bass + ampli ?
1 tane harward anfi ve blankpunt 30 cm tüp bass ben hayatımda bu kadar iyi vuran tüp bas ne duydum ne gördüm
__________________ 1/4 mile |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: tup bass + ampli ?
jbl in bu tarzda bi tüp bassı var aktif bas yani kendinden anfili çift woofer lı bi modeli vardı tam hatırlamıyorum modelini falan ama bu senin istediğin tarzda bişey olsa gerek
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-11-2004 Yaş: 44
| Re: tup bass + ampli ? Mesajı son düzenleyen alfam156 : 05-11-2004 - 17:34 |
| | |
| | #5 |
| DANGER! TAXİ DRİVER Kayıt Tarihi: 17-08-2004 Yaş: 27
| Re: tup bass + ampli ?
jbl in o aletini gördüm uzaymekine benziyo üç ay önce sordum 1 milyar istedi azdaha sorucakım altınkaplama mı bu diyee |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-06-2004 Yaş: 22
bence sen tüpü bırak arabaya kasa koy 40 cm bots woofer ve bots amfi sana yeter |
| | |
| | #7 |
| necronomicon | Re: tup bass + ampli ?
jbl aktif baslar 250 dolar. 110 watt rms saglam bi cihaz.
|
| | |
| | #8 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
bence tup bas olayına hec gırme...bi yerleri kesmenede gerek yok.al amfını bagla, bıde bagaja kutuyla sub at tamam işte bitty..istediginde de kolayca cıkarırsın.bence budur...
|
| | |
| | #9 |
| Sound Expert Kayıt Tarihi: 16-12-2004 Yaş: 41
Benim önerim ALPINE SWD-3000 seside görüntüsüde muhteşem incelemende fayda var... |
| | |
| | #10 |
| Junior Member | Re: tup bass + ampli ?
bırader bulmak zor ama bulabılırsen jbl 3000 ctx rms wattı cok yuksek deıl bu yuzden cok ıı bı amfıye ıhtıyacın yok valla bangır bangır otturursun bu tup cok saglam ama uertımı durdugu ıcın bulamk zor buna laternatıf jbl cs1200 t yı urettı ama onu henuz kullanmak nasıp olmadı...
__________________ IF YOU LIKE DEEP BASS SOUND YOU CAN AGREE WİTH US |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|