"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| renaultsport | Re: tesisat öneri...
7705x aldım saolasın ramsay |
| | |
| | #72 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
| Re: tesisat öneri...
almanya türkiyeden ucuz...
|
| | |
| | #73 |
| Sound Expert Kayıt Tarihi: 16-12-2004 Yaş: 41
Selam arkadaşlar Tamamı ike sentetik ses üreten şu pioneer hastalığından vazgeçin derim artık.Amiyane tabirle "çıstak" .Yurt dışında hiç kullanılmayan ama burada eskiden kalma bir alışkanlıkla sebebini halaanlayamadığım bir şekilde kullanılmaya devam edilen ve "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi denir" statüsündeki bir alet pioneer.Yaklaşık 15 yıldır Alpine kullanıyorum ve aslada vazgeçmem benim önerim eğer bir ana ünite alacaksan ve bununla ilgili bir sorun yaşamamak istersen bence tek seçimin Alpine olmalı sen diğerlerinin söylediklerine kulak asma Pioneer i tek geçerim falan. Sağlıcakla kal...... Bu arada 7998r fanthom Xl bir makina ve dek çıkşlı mutlaka anfi ile kullanman geekiyor şuanda perakende satış fiyatı ise KDV dahil 1350 Eu umarı yardımcı olabilmişimdir... |
| | |
| | #74 |
Selam arkadaşlar Tamamı ike sentetik ses üreten şu pioneer hastalığından vazgeçin derim artık.Amiyane tabirle "çıstak" .Yurt dışında hiç kullanılmayan ama burada eskiden kalma bir alışkanlıkla sebebini halaanlayamadığım bir şekilde kullanılmaya devam edilen ve "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi denir" statüsündeki bir alet pioneer.Yaklaşık 15 yıldır Alpine kullanıyorum ve aslada vazgeçmem benim önerim eğer bir ana ünite alacaksan ve bununla ilgili bir sorun yaşamamak istersen bence tek seçimin Alpine olmalı sen diğerlerinin söylediklerine kulak asma Pioneer i tek geçerim falan. Sağlıcakla kal...... Bu arada 7998r fanthom Xl bir makina ve dek çıkşlı mutlaka anfi ile kullanman geekiyor şuanda perakende satış fiyatı ise KDV dahil 1350 Eu umarım yardımcı olabilmişimdir... |
| | |
| | #75 |
Selam arkadaşlar Tamamı ike sentetik ses üreten şu pioneer hastalığından vazgeçin derim artık.Amiyane tabirle "çıstak" .Yurt dışında hiç kullanılmayan ama burada eskiden kalma bir alışkanlıkla sebebini halaanlayamadığım bir şekilde kullanılmaya devam edilen ve "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi denir" statüsündeki bir alet pioneer.Yaklaşık 15 yıldır Alpine kullanıyorum ve aslada vazgeçmem benim önerim eğer bir ana ünite alacaksan ve bununla ilgili bir sorun yaşamamak istersen bence tek seçimin Alpine olmalı sen diğerlerinin söylediklerine kulak asma Pioneer i tek geçerim falan. Sağlıcakla kal...... Bu arada 7998r fanthom Xl bir makina ve dek çıkşlı mutlaka anfi ile kullanman geekiyor şuanda perakende satış fiyatı ise KDV dahil 1350 Eu umarı yardımcı olabilmişimdir... |
| | |
| | #76 |
Mükerrer mesaj için herkesden mesaj -1 kadar özür.............
|
| | |
| | #77 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-12-2004 Yaş: 22
ya clioya bende ön komponent alcam kullanan varmi clio icin alan ne kullanio ? 3 yollu 16cm alirsam kesip bicilirmi kapi? |
| | |
| | #78 |
| renaultsport | Re: tesisat öneri...
valal bende önlerde 1 vardı sonra 16 taktık yazdan evvel 16 dan menundum plastiği biraz kesilio o kadar çok uğraştırmamıştı... nedense 13 le 16 arası çok farketti gibime geldi bnm ses olarak o kadar fark oluo mu yaw? |
| | |
| | #79 | |
| Senior Member | Re: tesisat öneri... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|