"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | tesisat öneri...
max $3000 civarı kullanabilirim...tesisat yapmayı düşünüorum kafama yatarsa... net ve kalite ses istiyorum ... teyp de yok...onu da alacam... 1 takım component im var elimde... marka-model kombinasyonları önerebilir misiniz? |
| | |
| | #2 |
| renaultsport | Re: tesisat öneri...
her markaya açığım.. anaünite de dikkatli olacam.... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: tesisat öneri...
ana ünitede pioneer ı tek geçerim woofer larda bence ilk seçimin rf power dan yana olmalı 2x30 luk iyidir anfilerde ise hiç düşünmeden audison derim component sisteminde ise elbette focal tabiiki örnek bi sistem ise şöyle olabilir pioneer 8600 mp veya 9600 mp woofer 2x30 cm lik rf power serisi anfi audison vrx 1.500 ve lrx 4.300 component focal 165 v2 2 çift vede kapasitör... 3000$ geçebilir fakat çok kaliteli bi sistem diyebilirim |
| | |
| | #4 |
3bini geçmesi lazım esasında çok... montajı var....alarm takacam..izolasyon lazım... |
| | |
| | #5 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
| Re: tesisat öneri...
Ana ünite olarak Pioneer DEH 8600 MP bence çok iyi bir tercih olur. Artık JVC'ler gibi el kumandasıyla beraber geliyor. Woofer, amfi, component seçiminde çok fazla seçeneğin var. Bence 3000 doların ne kadarını neye yatıracağına karar ver. (Mesela 800 $ teyp, 700 $ Woofer, 600 $ bas amfisi vs gibi). O zaman en net cevabı bulabilirsin. Saygılar
__________________ |
| | |
| | #6 |
bence de palermo..evet pioneer da 8600 olabilir... 600 dolar teyp diğelim.. kaldı 2400 dolarımız... |
| | |
| | #7 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20
sen o componentleri satmıomuydun |
| | |
| | #8 |
peder bey de üzülmüş... yardımcı olacak..3 5 tane onun bunun çozcuğu için vazgeçmemeye karar verdim bende keyfimden zevkimden....
|
| | |
| | #9 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20
ii sewindim... dıp tısa dewam |
| | |
| | #10 |
alpine kullanan var mı? CDA-7998R hoşuma gitti fiyatını bilen nasıl bi cihaz olduğunu bilen? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|