"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-01-2006
| Re: Subwoofer TÜm Konular
walkee yardımların ve beni aydınlattığın için çok teşekkürler...
|
| | |
| | #62 |
| Senior Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
aydin baris; daha sonra hepsini baglamayi dusunuyorum demissin.jbl gt4-12 ile pioneer beraber calismaz.cok verimsiz olur. ayrica sana free air olarak ts-w305f var www.digicom.com.tr dan gorebilirsin.fakat ne bunu nede gt4-12 tavsiye ederim.iki tane gt4-12 koymussun bunlarin ikisinin fiyatina bir tane 30 cm bass al ikisininde vercegi bassi tek basstan alirsin hemde butun bagajin dolmamis olur. sen bence gt4-12 leri tekrar dogana tak 306 ya baska birseyler dusun.guzel arabadir iyisi yakisir ona .pioneer ts-w400 unde evde keyfini cikar .ama yok boyle iyiyim dersen dogana ts-w305f takabilirsin(210 yetele civari olmasi lazim).need for speed ; rica ederim. |
| | |
| | #63 |
| peace | Re: Subwoofer TÜm Konular
zaten gt4-12 leri doğanda düzgün çalmadığı için 306 ya takmak zorunda kaldım çünkü kutusuz beş para etmez çalıyolar.şimdilik elde olanları ufak tefek takviye lerle kullanmak istiyorum ancak yaza doğru gt4 leri değiştirebilirim, daha önce 302f kullanmıştım gayet memnun dum 305 f te sanırım onun mudisi bir bass. bir de 305f lerin taban yüksekliği nedir acaba çünkü gt4 lerin mıknatısları doğanda benzin deposuna temas ediyodu o yüzden de tam performanslı çalmıyordu sanırım |
| | |
| | #64 |
| Senior Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
internette 305f lerin olculerini bulamadim.305f i dene olmazsa 302f tak.oda almadi 303f tak.takil kafana gore hepsi birbirinin aynisi nerdeyse.
|
| | |
| | #65 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-01-2006
pioneer 306 DVC konusunda ne dersiniz? Çift bobinli.
|
| | |
| | #66 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Yaş: 27
| Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
saygılar | |
| | |
| | #67 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Merhaba arkadaşlar bende 8 ohmluk(ev tipi müzik siteminin uniteleri) 100 watt rms kenwood woofer var bunu araç a takmak mümkün mü verimi nasıl olur tavsiye edermisiniz , tavsiye ederseniz hangi amfiyi önerirsiniz(sadece woofer için düşünüyorum o yüzden çok çıkışlı yüksek fiyatlı amfiler gerekmez diye düşündüm tabii önce bahsettiğim woofer araba müzik sistemine konulabilirmi öğrenmem lazım) İyi çalışmalar Mesajı son düzenleyen REFIQ : 23-02-2006 - 16:53 |
| | |
| | #68 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
__________________ |
| | |
| | #69 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Yaş: 27
| Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
aracındaki meccut olan sesi bozmak istemiyorsan 8 ohm luk bufer aracına baglama bu tip cihazlar acık hava için tasarlanmıştır kapalı ortamda ses alamassın ve çıkarttıgı seslerde müzigin kalitesini düşürür | |
| | |
| | #70 |
| devılWEARShighQUALİTYtoo Kayıt Tarihi: 07-05-2005
allah razı olsun su sub wooferı cıkarandan....2 sub war arabada kafa bırakmıyo ama olsun ...kulak war kardesım bızde...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|