"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Subwoofer TÜm Konular bende anlamış deilim ..... ama teşekkür ederiz ....
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #42 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
ewet bende saol dıyorum anlamasamda
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #43 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2005
| Re: Subwoofer TÜm Konular
Bende buraya alabileceğim modelleri yazıyım: 1-)PIONEER TS-W306C yaklaşık 210 milyon civarında 2-)JBL GT4-12 buda 170 civarı istiyolar bana biraz fazla gibi geldi 3-)Audiobahn AW1051T magza.com'da var bu modelde ama tek mi çift bobin mi olduğunu bilemiyorum 217 milyon. 4-)A3'e tesisat yapacak arkadaşın woofer'ı JL audio 120 dolarmış galiba. Benim hoşuma gitti ama tek mi çift bobin olduğunu bilnmiyorum. 5-)Helix Deep Blue 12 Aklıma gelen modeller bunlar ayrıca çift bobinli woofer olursa nasıl bağlanır? amp. olarak jbl 75.4 düşünüyorum yada sadece woofer için alırsam 75.2 de alabilirimm mono olarak aynı gücü veriyorlar yaklaşık 250-300 watt. civarı. Ama 75.2 çift bobinli woofer'a bağlanabilir mi? Kafam çok karışık gerçekten hiçbirini de dinleme şansım olmadı maalesef kutusu büyük ihtimalle portsuz olacak ama taktıracağım yerde iki tipi de deneyerek hoşuma giden modeli taktıracağım dinlediğim müzik tipleri yabancı pop ağırlıklıdır bütçe de 200'ü aşmaması iyi olur woofer için (yani başka model önerileriniz varsa) şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. |
| | |
| | #44 |
Arkadaşlar cevaplayacak kimse yok mu?
|
| | |
| | #45 |
valla dedıgıne gore sadece bası kaldıracak 75.2 bence uygun bende ondan dusunuyorum valla jbl kabınıyle beraber sahibinden.com da cok uygun aletler vardı bas ıcın bı bak ıstersen ama gt4-12 bası tek basına 75.2 kaldırır dıye dusunuyorum
| | |
| | #46 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
çift bobinli olursa eğer 2 om bağlarsın daha iyi olur tabii ona uygun mono anfi alman gerekir o zaman..
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #47 |
eee saglam bas ıstıyosan ısın puf noktası zaten mono degılmı steryo amfi kullanıyosan deprem bıraz zor gıbıme gelıyo benım heee ses senı tatmın eder ama dısarıyı tatmın etmez bas ıstedıgın derınlıkte vurmaz bence ahmet kardesi. deprem = mono formul bu tabıkı :=)))
| | |
| | #48 |
Şimdi esas sorum 4+4 olarak almak mı? yoksa 2+2 almak mı? Hangisi daha mantıklı olur? Birde aynı gücü veren aynı marka aynı seri 2 amfi olsun biri 2 çıkışlı diğeri mono hangisi daha iyi ses verir?
|
| | |
| | #49 |
| 06 ZBC 78 | Re: Subwoofer TÜm Konular
arkadaşlar benim bi sorum var.bazı amfilerin üstünde 1x1500 falan yazıyo mesela pioneer dpl5000... 1x1500 yazıyo ama kendi kitapçığında bunu 5000W lık pioneer woofer a bağlamış.bu nasıl oluyo?bir de JAMESON USA 505 4x350W diye amfi gördüm.bu 800 wattlık wooferı kaldırır değil mi? bir de nasıl bir marka bu jameson?önerir misiniz? araştırma aşamasındayım.ya 1000 ya da 800 wattlık woofer taktıracam.bu amfi de şu an indirimde ve 205 ytl ye satılıyoru.orijinal fiyatı 240 ytl... lütfen yardımcı olun.rica ediyorum...
|
| | |
| | #50 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
JAMESON USA yok oyle bısı kardesım sakın alma kolpa parana yazık mumkun oldugu kadar bılınen markalara yonel sonra aldıgın ses hosuna gıtmıyıcek o para sokaga gıdıcek satsan satılmaz anfıler woofer da e marka dusunuyorsun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|