"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #401 |
| Team Lada |
ben de bi adet 202 f pioner 2 adet tsw 6975 ve 1 adet 2090 var 5700 teyp roadson 4*200 amfi birde 4*200 alman mali bi amfi daha var ama cikislari yanik tr de bulamadim cikislarini bu tesisati arabaya kendim bagladim canavar gibi tabir edilen ses aldim ama ben 2 ohm nasil 8 ohm nasil bilmem arastirmadim sadece kulagima nasil hos geliyorsa dinleyerek baglanti yaptim, burdaki arabada iki alpin oval 2 13 luk pioner ve pioner cd calarli 4*50 cikisli teyp var ve amfiyi aratmayacak sekilde tatmin edici caliyo.benim istedigim yuksek gucte bi bas ses elde etmek. burda cihazlar tr ye gore oldukca ucuz cok kaliteli son sistem bi pioner veya sony tr nin yari fiyati ne tavsiye edersiniz bana cok guclu ses alabilmek icin butce 2 milyar civari araba lada samara sedan
|
| | |
| | #402 |
| Member Kayıt Tarihi: 21-01-2008
|
benım arac 2 kısılık oldugundan bass olayını bır turlu koyduramadım öncelıkle bagaj ufak bass ı koyunca bır canta bıle koyamıyorum nerdeyse 2.sorun bass ı koysamda bass sesı bagajda yankılanıp durcak yanı sesı ıcerı nası aktarıcak bosluk yok bagajla koltuk arasında |
| | |
| | #403 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
wallaha 2 bin ytl ye Türkiyede çok sağlam işler yapılır. Orada daha ucuz ise daha da mükemmel işler çıkartılır. Ama işte neler var oralarda. Nasıl bir şey istiyor
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #404 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
ozan araç nedir? Nasıl bir şey düşünüyorsun
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #405 |
| Member Kayıt Tarihi: 21-01-2008
| araç z4 dusundugum fazla 1 sey dıl aslında iyi bir 25 lık bir bass onu desteklicek iyi bir anfi birde mid takımı gercı suan alpine midleri takılı arac da ama fazla 1 sey farketmıyor |
| | |
| | #406 |
|
aslında birde bütçeye bağlı. Mesela JBL lin 25 cm lik aktif bassları var amfisi içinde. 2 yada 4 kanallı bir amfide alıp 1 yada 2 takım component sürebilirsin. Z4 cabrio mıu? yani bagajdan yana sıkıntın varmı?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #407 |
| Team Lada |
tr deki bayni model pioner teyp burda hemen hemen yari fiyati denilebilir
|
| | |
| | #408 |
| kaPPa Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ankara
|
subwoofer kutusuna açılan portların yeri sesi yarı yarıya farketirir,dikkatli olun arkadaşlarım....(minik bi uyarı)
|
| | |
| | #409 |
| 300 d Kayıt Tarihi: 01-05-2008 Şehir: istanbul. bakırköy Yaş: 29 Otomobil: 123 kasa merso 300 d 34 hj 389
|
arkadaşlar 307 d4 bas var teyip alacam sub bas çıkışlı teyip al diyorlar ne almamı tavsiye edersiniz
|
| | |
| | #410 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-04-2008
|
arkadaslar sobwoofer çıkışlı bi cd çalarım var var 4*50 wat gücünde bi teyp,bu teybe 2 tane oval pionerr taktım birde 25 santimlik bi woofer takmayı düşünüyorum ama anfi kullanmadan takçam wooferi,wooferin teybin hangi çıkışlarına bağlıçam bu konuda aydınlatırsanız sevinirim,teybin subwoofer çıkış kablosunu wooferin artı kısmınamı yoksa eksi kısmınamı bağlıçam bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|