"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #371 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-12-2004 Yaş: 22
| Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
tabi kaliteli ve ucuz demiyorum ama benim verebileceğim fiyat belli(700-800ytl) bu fiyat aralıgında hangi markalar tercih edilir | |
| | |
| | #372 |
| ölümlü_p4r4noid | Re: Subwoofer TÜm Konular
herkese mrblar.ufak çapta bi tesisatım var sansui hepsi mp3 çalar teyp 4*45,400lük bir anfi,300wlık 2 adet oval hoparlör ve bir adet 400 wtlık woofer(wooferın kabini kendindne oldukça büyük salyangoz kabin)..buna ek olarak wooferu iptal edip yerine 1200 lük bir jbl ya da sony alıp aynı şekilde yeni bir sadece bass anfisi alsam.eski tesisattaki anfiyide hoparlöre devam + mit basy alsam..ksıacası eski anfim 2*300 ve bi takım mit bass takımı çalıştırırmı..yeni istediğim anfi + woofer için sizce ne alınmalı oldukça iyi bir bas için bu fiyata ne gelir (600ytlye adar)tşkler
|
| | |
| | #373 | |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
700-800 ytl dıyosan audıobahn bak derım sanacok gusel besler bas olayını veya tek bır kıcker l7 zannedıyorum alırsın o fıyata
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #374 | |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
su yzdıgın ekıpmanların degerlerını yanı rms degerlerını yazsaydın daha ıyı yardım olanagı bulurdun ......
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #375 |
| Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
bende bundan 2 tane varrr
|
| | |
| | #376 |
| Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
hı ne ? |
| | |
| | #377 |
| AhMeT |
slm opel merivaya SONY XS-L104P5B 25CM SUBWOOFER almaya karar verdim fakat buna uygun 250 ytl yi aşmayacak ve yanında 2 tane mid çalıştıracak ampli önerebilirmisiniz ve ayrıca bu dijital kapasitör ne işe yarar bunu bana açıklayabilirmisiniz şimdiden teşekürler |
| | |
| | #379 |
| AhMeT |
330 w rms var 1200w peak değeri
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|