"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #311 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-08-2006
| Re: Subwoofer TÜm Konular
Ooffff Ali yaa bu ne hastalıklı bır iş böyle insan bir kere işin içine girdimi bir daha kurtulamıyor ikinci anfiyi almam gerekli biliyorum ama bakalım cebimdeki param bunu biliyormu o zaman dediğin gibi yaparım comp. ları ve anfi yi fazla abartmadan normal düzeylerde ucuz bir şeyler alırım.peki comp.lar için önericeğin bir marka varmı kardes???
|
| | |
| | #312 |
| Senior Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
jbl alma bence bulursan xtreme yada inifinity ama infinityde olmaz bence çünki onlar fazla güçlüdür sen markaları öğren bana söyle doğukan ama boş ver bekle biraz ben şuan teyp alamıyorum ve arka kapıya compda alamıyorum...
|
| | |
| | #313 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
audiobahn ın bı compu var manıack 320 w rms cok delı prof komp onerılır .... ben alıcam kısmetse
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #314 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 16-01-2005 Yaş: 22
Arkadaşlar HELİX marka 1000 lik subwoofermı pionner 1000 lik subwoofermı acil olarak yardım lazım gerçi yarın ikisininde sesini dinleyecem ama helix pek bilinmiş degilm herhalde fiyatta ikisinide aynı fiyata alacam ama marka tercihi yapamnadım ![]() |
| | |
| | #315 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
dinle hangisi kulağına hoş geliyosa onu al,çok güzel bi fırsat dinleme şansının olması..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #316 |
Ali bu ne biçim iş böyle her marka sadece bir şeyimi düzgün üretebiliyor.Vallaha arabanın içi çorbaya döndü her tarafta her parçada farklı bı marka var sistemde Ali ben senden haber beklıyo olucam comp. konusunda eğer iyi birsey bulursan mutlaka banada heber ver bende burdan gider aynısını almaya çalışırım.Ayrıca diğer tarafdaki konudaki desteğin için çok sağol Mesajı son düzenleyen SİENA : 14-01-2007 - 13:54 |
| | |
| | #317 |
| Senior Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
valla ben heralde almam bir comp daha belki satarım ite benikileri karar veremedim ama comp.ler en güzel olcak infinity ama onlarda tuzlu yinede paraya kıymak gerekiyo doğukan..
|
| | |
| | #318 |
Ali sen eğer ınfınıty diyosan mutlaka doğrudur ve ben eğer alıcak olursam senın dediğinden şaşmam.Peki şu nasıl olur kardes sanki fiyatı fena değil gibi??? ben zaten bi 150$ gözden çıkardım bu comp.lar için ama dediğim gibi alıcak olursam http://www.otomediamarket.com/main/p...D=55&cat_ID=24 Mesajı son düzenleyen SİENA : 16-01-2007 - 10:51 |
| | |
| | #320 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
manıack yenı amp geldı a1005t audiobahn bı netten arastır bkem yakında vıdeosunu koyarım kısmetse 25 cm 2 adetsony ı maf ettıı
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|