"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
hıııı ıyıdır DLS ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #132 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
ayrıca amplinin kullanım kitapçığında veya kutusunun üstünde 2x.... + 1x.... watt üretim yapacağı yazılıdır. bunun üzerine senin kaç wattlık bir bass kullanacağın belirlenir.bunun haricinde hala o ampli 6985 leri nasıl yakmadı hala onu anlayamadım 50watt rms gücü olan ve yılların yorgunluğu olan bu efsane coax.lerin çoktan yanmış olması gerekirdi bence bass montajını yaparken bir hata yapılmış olma olasılığıda var..... kutuda da freeair bassların performans vermemesi gibi bir durum yok ama çoğunlukla büyük şanstır... hesabı olan veya teknik bir altyapıya dayalı değildir...... amplinin bassı bağladığın çıkışa gain ayarını biraz normalden çok açıyorsun gibi geldi bana bass sesinden hoşlandığın için...... sana kolay gelsin cvp biraz uzun oldu özür.........
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| Reklam |
| | #133 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-07-2006
| Re: Subwoofer TÜm Konular
cevap için teşekkür ederim.. 6985'lere giden sesi teyp'ten 125hz olarak high pass filter filtreledim.. hoparlörün üzerindeki tizler ve midler yandı.. sonra sarıldı, şimdi sorun yok.. amfinin yanında gelen kitapçıkta 4 x 104watt - 2x 284watt yazıyodu.. gain olayına gelince o ayarı abim kurcalamış sanırım.. (açmış yani) şimdi kıstım ben biraz, ama tam ayar tyapamıyorum, komşularla falan papaz olmuştum bikeresinde sesi açtım diye.. dağın başına gidip ayarlamam lazım en kısa zamnda..
|
| | |
| | #134 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Yaş: 31
| Re: Subwoofer TÜm Konular http://www.mtx.com/caraudio/products...hunder5500.cfm 5500 ün 8 farklı seçeneği var gördüğüm kadarıyla excom senin baktığın hangisi ve 210$ uygun bi fiyat sanırım biraz araştırdım 5515-44 ü bazı satıcı sitelerde 200euro yazıyor |
| | |
| | #135 |
| __________________ | Re: Subwoofer TÜm Konular
Bilgisayar sistemlerinde hangi wooferi önerirsiniz..
__________________ |
| | |
| | #136 |
| Junior Member | Re: Subwoofer TÜm Konular
ben evde 25lik gt4 kullaniyorum.. süper |
| | |
| | #137 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: Subwoofer TÜm Konular bende creative in 4+1 i var gayette memnunum ev için yeterli..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #138 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Subwoofer TÜm Konular
creative bence de yeter li
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| Reklam |
| | #139 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
ben fhılıps kullanıyorum 5+1 gayet ıyı
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #140 |
| Remusss | Re: Subwoofer TÜm Konular
bende phılıps 2+1 ama ıyı cıkıyor ses .
|
| | |