"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 | |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #112 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: Subwoofer TÜm Konular
abi senin kulak zevkine BOSE ler kesinlikle uyucaktır..
__________________ |
| | |
| | #113 | |
| | |
| | #114 |
| EAGLE21 | Re: Subwoofer TÜm Konular
mrb ben subwoofer almak istiyorum sizinde bi fikirlerinizi alayım dedim pek bi bilgim yok bu konuda size sormak istedim. Sony jbl ve duydugum kadarıyla ove ove bitirilemeyen audiobahn fiyat alınan performansa gore siz hangisini onerirsiniz arada guc farkı olldugunun farkındayım ama marka olarak tavsiyeniz nedir. Rap dinlerim techno dinlerim bass olan her seyi dinlerim ben arabada hangisi kemiklerime kadar bassı hisetirir bana? Şimdiden tesekkurler birde jbl le audiobahnı ank. bulabilecegim bir yer soylerseniz sevinirim
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #115 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: Subwoofer TÜm Konular
valla arkadaşım dinleme fırsatın varsa ööle almanı tavsiye ederim,birçok markanın birçok modeli var yani kısacası iş senin zevkine ve bütçene kalıyo..ama eğer maddi anlamda kaldırabilecksen audiobahn ı tavsiye ederim,yada 2 tane 30 cm lik jbl le istediğin sesi alırsın diye düşünüyorum..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #117 | |
| | |
| | #118 |
| CLT | Re: Subwoofer TÜm Konular
benden sana tavsiye DLS sound un subwoofer ını al.istersen bi web sitesine gir bak.. http://www.dls.se/english/index.htm isveç malı ve türkçe şarkılarda jbl gibi bass da bozukluk yaşamazsın yani gerçekten uyumlu ve kaliteli bi marka 30cmliği bana 265ytlye gelicek sanırım bide 4kanal anfi güzel birde ana ünite eğer istersen güzel ses ön kapılara comp taktır 1 çift kafi
__________________ |
| | |
| | #119 |
| EAGLE21 | Re: Subwoofer TÜm Konular
audiobahnı ankarada nerde bulabilirim bilen var mıdır bugun sony baktım 1300watt 380watt rmsydi 30cm 180ytl pesinde de yuzde 10 indirim yapıyorlar hesaplı geldi sony isim yapmıs bi markada istegime cvp verir mi arabanın orjinal halinden memnunum hoparlorler gayet iyi ses veriyor zaten tek istedigi bi bass takmak
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #120 |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular
ankarada bılgım yok valla ankaralı arkadaslar yardım etsın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|