"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| CLT | Re: Subwoofer TÜm Konular
o zaman anfide yüksek model aliim dls nin 30cmlik sanırım classic modeli
__________________ |
| | |
| | #102 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
seçimlerini yaparken anfinin ve hoparlörlerinin rms güç değerlerininbirbirine uymuna dikkat et o zaman max. sonuç alırsın...........
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #103 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: Subwoofer TÜm Konular
arkadaşlar bende sony nin 25 cm lik bi subwoofer ı var,kutu yaptırıcam ama portlumu yoksa portsuzmu yapıtrıcağıma karar veremedim..portlu olunca kutu büyük olur ve basslar uzar portsuz olursa kutu küçük olur ve bass daha sert vurur diye biliyorum.Ama sub ın kitapçığında yazan ölçülere göre portsuz daha büyük kutu oluyo yanlış anlamadıysam,bass ların sert olmasını istiyorum bu durumda portsuzmu işimi görür?bu arada 1200 watt max,330 watt da ölçülen değerleri diye yazıyo..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #104 | |
arkadaşım bass marka ve modele göre değişiklik gösterebilir bu normal nasıl bass sesi istediğin sana bağlı zevk senin kolay gelsin ................
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #105 | |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #107 | |
| artı_caraudio | Re: Subwoofer TÜm Konular Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #109 | |
| | |
| | #110 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|