"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| kaPPa Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ankara
| subwofer sorun?yardım lütfen
arkadaşlar sizdenufak bi yardım isteyeceğim... 922 amfi var 2 adette 600 watt bass,benim sorunum,şarkının birinci nakaratındaki basslar,ikinci nakaratındaki şarkının aynı yerindeki aynı basslara nazaran güçsüz vuruyor,veya tam tersi,birincide iyi ikincide kötü bass alıyorum, sebep ne olabilir sizce,yorum yapacak deneyimli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum,ona göre sorunumu çözmeye çalışacağım... hepinize saygılar...... |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
wallaha her parçadamı bu var? parçaların kendilerinde bir kaç değişik bass olabiliyor. Kimisi uzatıyor kimisi kısa vuruyor filan
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
|
ataman kardeşim teşekkürler ilgine,aynı parçanın birinci ara bass yeri güçlü,fakat aynı nağmenin ikinci nakarat bass yeri zayıf vuruyor,veya tam tersi,her parçada yapmıyor,ama senin dediğine hak veriyorum,farklı tonlama olabilir.... tekrar teşekkürler |
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Rica ederim. Özellikle ben zamanında güçlü sistemler kullandım, o şekilde bu olay daha çok farkediyor. Tonlama farklı oluyor bir kaç değişik şekil bass olabiliyor
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2008
|
evet parcalar arası cok degişiyor aynı parcada cok farklı bass vuruyor
|
| | |
| | #6 |
|
kamanlı kardeşimede ilgisi için teşekkür ederim,işin güzün rast gelsin kardeşim....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|