"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız?
arkadaşlar arabamız audi a6 fakat ne radyo meydanda ne bişey ,babamı da ikna ettim fakat orta göğüse elletmem diyo bende elletmem ,nasıl bağlatırız ?hiçbiyerini açmadan en az hasarla nasıl bağlatırız?arabanın hiçbiyerinin açılmasını filan istemiyoruz.bagaja bi Kicker L5 ,birde jameson amfi koyacaz,iyice anlatırsanız sevinirim |
| | |
| | #2 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız?
bağlarlar bi şekilde dönuşturucu aparat ile sorun olmaz ama duzgun bir montajcı lazım tabikide l5 ile jameson uyumsuz bu arada yetersiz gelir...
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Re: Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız? Alıntı:
bencede | |
| | |
| | #4 |
| Crazy LIPs ... | Re: Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız?
kablolarla bağlanıyodu galiba ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız?
audiden vazgeçtim ama jamesonla neden uyumsuz olsun mono amfiyle besleyeceğim edison ed-1000a ile.birde audiobahn marka 1600peak -800rms bass buldum ,2si aynı para ,hangisini alayım
|
| | |
| | #6 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
jameson kaldırmaz,, satılık olan l5 ile 1000a baya uymlu olur tavsiye ederim..
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
konsol sökülmeden olması gibi bir ihtimali bence yok. illaki teybin arkası açılcak anfi için. anfi grişi verilcek+ rca çekilcek anfi için. Hadi Rca sorun değil arkadan biyerden de çekilir. ama sorun giriş....
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: Sub ve Amfi nasıl bağlatacağız?
bu dönüştürücü nasılbişey ?prensibi nedir?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|