"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | Sub+amfi seçimi yardımı
Arkadaşlar Merhaba, yakın zamanda aşağıdaki iki bastan birini almayı düşünüyorum. JL Audio : 25cm Punch = 30cm ![]() Arabam seat leon yeni kasa. Açıkcası küçük bir bass istiyorum çünkü orj. kolonları kullanıcam. Birde bu baslara hangi amfiyi seçmeliyim? tşk. |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-02-2007
|
valla kardeşim rokfort herzamn dah sert vurur çift bobinse tadından yenmez anfi olarakda bütçen göre jameson d500 ,edison 800,jbl 600.1,jbl 1200.1,sierra 1200.1d
|
| | |
| | #3 |
| Name : Erhan |
rockford maalesef tek bobin yinede tercih etmelimiyim? walla hiç sierra , edison falan düşünmüyorum. Bir kere alıcam iyi olsun istiyorum, sony, jbl, kenwood, rockford falan amfi daha iyi olur diye düşünüyorum. Tşk. |
| | |
| | #4 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
sierra 1200.1d hiçte küçümsenecek bi amfi deil
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #5 |
| Name : Erhan | doğrudur ama bana dandik geliyo nedense |
| | |
| | #6 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
walla bence punch ı al derim 1 kere dinledim hasta oldum ya kafayı yediriyo çift bobin olsa daha iyi olurdu ama tek bobinde çok çok iyii bisürü bass a 10000 kere çakar amfi olarakta pioneer in monolar iş görür fazlasıyla
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
walla punc bi kere 30 cm lik yane tek alcaan için daha büyük olması bi artı. kaliteli ama müzikalitesinden ben memnun değilim. ama iki seçenek içinden onu al derim. yada 38 lik ve 500+ rms lik başka bi bass ileriye dönük iyi yatırım olur kanımca. bu işe başlayınca nasıl olsa daha fazlasını isteyeceksin üç vakte kadar arabanda mid tiz seti görüyorum...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #8 |
| artı_caraudio |
valla bence jl derım kesınlıkle hıc bır bass tan bu kadar memlun kaldıgımı (dınledıgımı) hatırlamam
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
standartlarla çaılıcaksan ebatından çok rmsine bakıcaksın ben astrada 250 cmlik 38lik bassta bası açınca çok bass dinliyordum mesela sana 125lik veya 250lik yeticektir amacın kendine duyurmak ise sadece bunada 300 rmslik mono amfi her ikisine yeterde artar bile ebata gelince bassın uzamasını m yoksa tok vurmasını mı istediğine bağlı
|
| | |
| | #10 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|