"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| artı_caraudio | Re: sony teyp
valla fuze yalan olur zaten mekan sakat yahu ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #22 |
| cehenneme patinaj Kayıt Tarihi: 08-04-2006
| Re: sony teyp
arkadaslar acaba 100 ytl ye kadar mp3 player ı olan ve radyosu özellikle ii ceken teyp ne önerirsiniz....
|
| | |
| | #23 |
| nuriQocca | Re: sony teyp
o fiyata bişey önermesek arkadaşım..vaLLa bizde suçLu duruma düşeriz sana 100LiraLık teyp tavsiye ettik diye..
__________________ |
| | |
| | #24 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
kibrit kardeş bence ikinci el sony düşünebilirsin, mp3 çalmaz ama cd çaları olur. içini açtırıp lensini temizletirsen yada kendin yaparsan sana gayet güzel hizmet eder. yeni teyplerin sadece dışları değişik zaten.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #25 | |
| Re: sony teyp Alıntı:
| |
| | |
| | #26 | |
kamasonic lerde varmı 150 ytlcivarı bişey onlar nasıl acaba bi bilginiz varmı? | |
| | |
| | #27 |
| CLT | Re: sony teyp
ya ben sony nin mp3 /audio lu teybini alıcam 300 ytl çektilr nasıldır acaba tam modelini de bilmiom
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum maltepe carrefour da sony gt 200 model teybi, 270 ytl ye satıyolar..almayı düşünenler kaçırmasın bence,piyasa fiyatının bayaa aşşağısına satılıyo normal fiyatı 320-350 arası.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #29 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
kibrit kamosonic alacağına ikinci el sony al bence. ben kamosonic gibi panasonic özentisi ismi olan bir markaya güvenemiyorum nedense. güvensen bile amplifikatörleri çok güçsüz oluyro onların. sana CDX serisinden bir sony uygundur ben kullandım çok başarılıdır ve tonları iyidir. sadece tasarımı artık eski kaldı.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #30 | |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
gayet güzel ses veriyor :>>>>>>)))) arabayı satınca evde kullanacam
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... Mesajı son düzenleyen WHİTE_BMW : 19-06-2006 - 11:29 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|