"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: sony teyp
eyvallah arkadaşım sağol,evet yıkmışlar her tarafı dükkanıda başka bi yere tasınmış zaten..aslında dediğin gibi adamlar pek sağlam tipler değil ama geçen sene benim arkadaş ordan komple tesisat aldı anfi teyp sub fln hiçbi problem yok şu ana kadar,ona güvenerek bende almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim internetten alıcam 20 ytl fln fark var en azından garanti olur elimde..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #12 |
| nuriQocca | Re: sony teyp
20 LiraLık fark için!! aman int.den aL biLmem nerden aL.. ben teyp aLdım çıtası yoktu nerde diye sordum çocukLar aLamamış dedi oha koLay geLsin sana..II.eLmi aLacaksın peqi aLdığın şeyLeri
__________________ |
| | |
| | #13 |
''ben teyp aLdım çıtası yoktu nerde diye sordum çocukLar aLamamış dedi'' buda güzel hocam ..yok 0 alıcam sadece sub ı 2. el alma ihtimalim var temiz bi pioneer buldum onu düşünüyorum..örneğin alıcağım sub 600 watt pioneer,anfi alırken hangi değerlere bakmak gerekiyo sub ı beslermi beslemezmi diye?
| | |
| | #14 |
rms değeri 300w fLndır beLki 250 hemen hemen her amfiyLe basLersin..2*150 fLn RMS Lik. pandizottamı kuLLanacaksın o bass ı yoksa kutu tip 1 bassmı
__________________ |
| | |
| | #15 |
kutu tipi 25 cm,ozaman 250-300 watt civarı bi anfi beni idare eder..sansui fln tarzı anfilerden yani marka olmaması açısından söylüyorum kaliteli ses almak mümkünmü kullanmışlığın varmı?
| | |
| | #16 |
kaLiteLi ses derken yani hımm.. düşündüğün cihazLardan fazLa 1 şey bakLeme..evt tatminkar ses eLde edersin.sansuı idare eder seni..en azından harwarddan iyidir..geröi harward biLe idare eder seni..pek kaLiteLi şeyLer değiL ama..dediğim gibi idare edersin. başka haporLör ne vr? component?coaxiaL? yada 4 kanaLLı 1 amfi aL 2 kanaLı köprüLe woofere ver 2 şer kanaLıda diğer koLonLara verirsin
__________________ |
| | |
| | #17 |
komponent şimdilik düşünmüyorum arabanın önlerde orjinal hoperlörleri var şimdilik onlarla idare edicem belki ilerde anfiyi değiştiririm sağlam bişey alırım ozaman komponent fln kökten bi değişim olur,anfilerdeki bu kanal olayı nedir tam olarak ne kadar çok kanal o kadar çok bağlantı gb bişeymi oluyo??senide soru yağmuruna tuttum kusura bakma
| | |
| | #18 |
yok estfrLLh niye burdayız abi.. evt aynen dediğin gibi düz mantık yaparsak ne kdr kanaL okdr bağLantı.. iLeride prof.Luğa dökersin işi inş..idare et o zmn şimdiLik
__________________ |
| | |
| | #19 |
valla şimdilik ööle yapıcaz mecburen naapalım ilerde sağlam bişeyler olur işallah,sağolasın arkadaşım
| | |
| | #20 |
rica ederim sen sağoL.inş.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|