"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| sony teyp
arkadaşlar geçenlerde topkapı ya gittim teyp bakmaya istediğim teybi 250 ytl ye buldum adam 2 yıl garantisi var dedi,bi başka yerde teybi 400 ytl ye gördüm adama ben 250 ye buldum dedim topkapı dan,adamda onlar kaçak bişey olursa elinde kalır dedi garantisi fln da yalan olur dedi..topkapıdan fln bişey alan varmı içinizde garanti olayı hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim yani bişey olursa elimdemi patlar? teyp bu http://www.hepsiburada.com//productd...d=otsonycdxs22 |
| | |
| | #2 |
| >>>ConneCT Kayıt Tarihi: 01-04-2005 Yaş: 21
| Re: sony teyp
arkadaşım zaten bizim burda satış fiyatı 250 ytl
__________________ ForD ConneCT |
| | |
| | #3 |
| semuteyo Kayıt Tarihi: 01-06-2006
sony mallarında dikkat edilmesi gereken husus imalat yeridir. Çin üretimlerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Benim cep, teyp, anfi, kolonlar, mp3 player televizyon hepsi sony'dir. japon üretimi en iyisidir ama onuda buralarda bulamazsın ve getirtmen lazım. En iyisi malezya üretim olanlardan almaya bak. Sony alacaksanda yetkili satıcıları haricinde alma bence çünkü arıza çıkarsa servis ile bayağı uğraşmak zorunda kalıyorsun. Yetkili satıcıdan alırsan adamlar hemen değiştiriyorlar. Benim sub kenarından patladı üzerine bişiler koymuştum. Adamlar yinede ürünü değiştirdiler. Mesajı son düzenleyen semuteyo : 04-06-2006 - 03:50 |
| | |
| | #4 |
hmm sağolasın arkadaşım bilgi için,japon malı olup olmadığını kontrol ederim ozaman almadan önce..peki yetkili satıcıdan almasam bişey olduğunda problemmi çıkar kesinlikle yani yetkili satıcıdan almamışsın bunu garanti kapsamına alamayız gibi bi durummu oluyo?
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #5 |
| renaultsport | Re: sony teyp
topkapı da nerde füze çarşısı fln var orda mı? garanti belgesine bak var mı yok mu adam verir garanti gel buraya yaparız fln der de heryerde geçerli garanti belgesi var mı o önemli zaten |
| | |
| | #6 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
adamin verdiği garanti kendi garantisi mi yoksa sonynin garantisi mi ona bak bi
__________________ |
| | |
| | #7 |
| semuteyo Kayıt Tarihi: 01-06-2006
garanti olayı hafife alınacak bir konu değildir. Yetkili satıcılar haricinde alınan ürünlerin garantileri yoktur. Bundan emin olun. Daha sonra problem yaşarsınız. Ülkemizdeki satıcı mantığı hallederiz ab, garanti olmazmı biziz garantisi gibi birsürü satış öncesi palavra atarlar. 3 kuruş fazla verir gider yetkili bayiden alırım Size birde örnek vereyim. arkadaşım amerikadan bir adet hp laptop bilgisayar aldı. Garanti belgesi worldwide olarak mevcut. Türkiyede makinasında bir arıza çıktı. Hp ile görüştük, adamlar kesinlikle türkiyede bunu yapmayacaklarını söylediler. mecburen makinayı amerikaya kargo ile göndermek zorunda kaldık. astarı yüzünden pahalıya geldi. Mesajı son düzenleyen semuteyo : 04-06-2006 - 19:22 |
| | |
| | #8 |
| ... Kayıt Tarihi: 25-10-2005 Yaş: 24
250 ytl ye veren yernin garantisi gecersiz olsa bile ya da hic gecmese bile onu alırdım...zaten cok iyi bi cihaz deil 400 ytl vermek sacma garanti icin..garantisiz teyp kullanıpta pek sikayetci olanda gormedim...
|
| | |
| | #9 |
valla adamın verdiği garanti zannedersem kendi garantisi ..çünkü yetkili satıcısı fln değil 2. el fln da satan biyer her türlü marka mevcut,netteki fiyatıda zaten 270 ytl 20 ytl daa veririm garantili alırım..sağolun arkadaşlar bilgi için.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca | Re: sony teyp
topkapı'da her dükkan maLLarını 'kendi garantisi'aLtına aLıyo.. -abi garanti varmı? -garanti beniiiiim ağğğbii.. aLpıne teyp aLdım kıcker bass aLdım v.s ıvır zıvır çok şey aLdım..ama panaroma eLektronikten aLmıştım..koLpacıLardan değiL..at hırsızı gibi herifLer aLış verişim oLmaz ztn..bu arada oraLarı rehabiLite ediyoLarmış yıkmışLar fLn.. hasbeL kader aLacaksın..arkadaşm çok aLış veriş yaptı ordan hiçte sorun yaşamadı.. teybinde hayırLı ossun bu arada..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|