"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Re: Sony,Sierra ve Hifonics ampli testi...
wallaaha bende de sony var hemide 2 tane bass amfim yukarıdakinin aynısı vede 150 w lık 38 lik bolt u kavurdu arkadaş. tabkii bu arada amfiyede zarar verdi. şu an tamirde amfi. tabiki sony bayisinde orijinal malzeme ile tamir ediliyor. bakalım çıkınca devam etcem..hatta 2 tane bass bağlayıp denemek istiyorum |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-04-2005 Yaş: 24
| Re: Sony,Sierra ve Hifonics ampli testi...
güzel test olmuş abi böyle testlere devam abi.
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| EAGLE21 | Re: Sony,Sierra ve Hifonics ampli testi...
Ben bugun baglattım herseyimi ama hic memnun degilim sierra kablo kullanıldı 2kanal amfi almıstım sony 2*200 calıyor tek kanala bagladılar diger kanal bosta subı plakayı titretiyor ama orjinal hoparlorlerde bunun kadar olmasa da titretiyordu disardan bası hissedemiyorum subım 380watt acaba tek kanala kopruletsem tek kanalda 500watt veriyor istedigim gibi bi performans yakalayabilir miyim dersiniz?
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #14 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Re: Sony,Sierra ve Hifonics ampli testi... Alıntı:
| |
| | |
| | #15 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
Birincisi sub ın modeli ve gücü ne? ben 380 lik bass duymadım açıkcası. köprüledikten sonra ampli ayarlarını yeniden yap ve low pass filteri açtıtan sonra hertzini ayarlarsın daha iyi ses verir bu arada teybinin sub çıkışı yoksa performans düşüklüğü olur.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #16 |
| artı_caraudio | Re: Sony,Sierra ve Hifonics ampli testi...
ahmet usta bızı bılgılendırdıgın ıcın tsk. ederız saol cok ıyı bılgıler bunlar ..ellerıne saglık ama sony dedıgın markalar arasından one cıkacak tabı. aslında ımkan olsada buyuk markaları carpıstırsak audiobahn kıcker mtx vs. vs. keske o ımkanları bulabılsek ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #17 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|