"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
markaları yazımda belirttim zaten. bikaç tesisatcı gezip fiyat almak da sana kalmış.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #13 |
| Member |
bu iki anfi için ekstra akü gereksiz 6 farad kapasitör çok rahat elektirik sorununu çözmesi lazm akün sağlamsa...
|
| | |
| | #14 |
|
ya ben hangisini yapacağım kafam karışıyor birileri cap diyor birileri akü diyor ucuz aletler değiller ki birini takayım olmazsa atayım öbürünü takayım :S
|
| | |
| | #15 | |
| Alıntı:
akü uzun vadeli. seste bozulma olsa cap alırsın. genel elektrik yetersizliğindede akü bu derece basit. hatta şimdiki aküler o derece ii ki caplar süs kalacak yakında. senin sorununu cap nasıl çözecek ki farlara mı bağlayacaksın.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #16 | |
| Alıntı:
hem neden 5 deil de 6 farad ?
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #17 |
| tamam artık son kararım benim seste bozulma yok bassları güzel vuruyor tek sorunum farlardaki kısılma o da sesi 30lara çıkarınca oluyor öncelikle sistem aküsü deneyeceğim fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
|
| | |
| | #18 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
arkadaşlar kimse üzerine alınmasın ama bu tarz far kısılması gibi daha bisürü problem biz hi-fi cileri rahatsız etmekte lütfen herkes sistemlerinin bu işin uzmanı olan kişilere bağlatsınlar işi bilmeyen kişiler bağlayınca birçok problem hem bizi hem cebimizi hem arabamızı yıpratır yazık olmasın....
|
| | |
| | #19 |
|
vallahi ben pioneer - digicom yetkili servisine bağlattım bağlantıda en kaliteli kabloları kullandılar fakat çift amfi olduğu için kısılıyor işte
|
| | |
| | #20 |
| Member | almayı düşündüğü kapasitör 6 farad olduğu için 6 demiştm yoksa 500 rms için 1 farad yeterli oluyor...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|