"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| sizce ne almalıyım?
Arkadaşlar merhaba JBL 755.6 Pioneer GM5200T amfilerle JBL CS1204 (30cm) Pioneer 307F (30cm) bassları besliyorum fakat sesi çok açtığım zaman farlar kısılma yapıyor kapasitör almayı düşünüyorum ayrıca akünün de uzun ömürlü olması için fakat kaç farad almalıyım? Üzerinde dijital gösterge olanlardan istiyorum bunu alayım mı? http://urun.gittigidiyor.com/KOLE-AU...22401#aciklama |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
kapasitör sorununu çözmez önce orjinal yerine sistem aküsü alcan sonra alternatör sağlammı baktıracan. elektrik azlığı cap ile cözülmez.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #3 |
|
peki arabadaki 60ah akü yerine 72 ah taktırsam sorun çözülür mü ve arabaya bir zararı olur mu yüksek amperin?
|
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
akunun konacagı yere sıgıyorsa takabılırsın 72 sadece daha uzun gıdıyor degerlerınde bır degısıklık yok. 72 onun verdıgı amper degıl amper devrenın yapısı ıle ılgılı olur aracının devrelerını degıstırırsen degısır sadece. 72 ah ın anlamı saatte 1 amper ceken bır devre icin 72 saat, saatte 72 amper akım ceken devre ıcın bır saat gıder anlamında bısey(ah = amper saat). ama sıstemıne faydası olurmu bılmem anlamıyorum o ısten Mesajı son düzenleyen leventse : 30-07-2008 - 13:11 |
| | |
| | #5 |
| artı_caraudio |
ahmetın dedıgı gıbı sıstem akusu gerek sadece cap cozmez sorunu
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
aracın genel elk tesisatı sağlamsa 1 2 küçük amp ile başa çıkar. yinede hız yapan araca nasıl hıza uygun lastik takıosan bu iştede sistem aküsü kullanmak lasım. alternatör de görevini tam yapacak ki bu sistem aküsünü doldurabilsin.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| artı_caraudio | tamam 72 amp bır nebze alır sorunu capla destekledıgınde ama sıstem akusu alsan sorunu kurutursun
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #9 |
| sistem aküsü nedir? nereye bağlanır? nereden şarj olur? arabanın orijinal dinamosundan mı yoksa ayrıca şarj dinamosu mu takılır? fiyatları nasıldır? ayrıca arabada yer problemim var bagajım full dolu
|
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
bu akü daha uzun süre dayanır ve daha hızlı besleme yapar. aracın orj aküsü ile değiştirirsen aynı alandan daha fazla akım elde etmiş olursun ,ve istersen extra bi akü de ekletebilirsin ama bu senin durumunda fuzuli olacaktır. alternatörün bu aküyü şarj edecektir o konuda endişen olmasın. stinger ve kinetik tavsiye edeceğim akü markalarıdır. 60 amperden 72 ampere geçmek 20 % artı sağlarken 72 lik sistem aküsü bağlarsan 50 % performans artışı sağlarsın.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|