"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-01-2007
| Sisteme Yardımcı Olurmusunuz?
Arkadaşlar ilk önce bu işten anlamadığımı söylemek istiyorum. şu an elimde olan ürünleri yazayorum. Tek anfi kaldı onu ne önerirsiniz. Mono vs.. gibi sozler okudum ama bişey anlamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Teyp: Pioneer 6950 kolon: 1 çift 6992S Bass Pioneer TS-W306C anfi düşüncem de Alpin USA 604 2400 watt düşünceleriniz nelerdir. Yardımlarınız için teşekkür ederim |
| | |
| | #2 |
| Team Lada |
gayet iyi olur sen kendin mi döşeyeceksin
|
| | |
| | #3 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
teyp kolon ve bass seçimin fena deil ama anfi bi işe yaramaz o duyduğyn mono terimi bass anfileri için kullanılan bişeydir...anfi olarak jameson ve alpin markası bi işe yaramaz her ne kadar usa yazsalarda utanmadan çin malının önde gidenidir bunlar anfi olarak edisonları araştır çok baba anfilerdir fiyatlarıda uygundur...ama bütcem geniş diosan bass olarak kicker anfi olarakta audio system lere bak
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
amfide edison yada sierra al makul fiyat arıyosan arkadaşım.2 hoparlör 1 de woofer için 4 kanal alman lazım mono değil.mono amfi 2 kanal olur ve sadece bass amfisidir.sen stereo 4 kanal alıcaksın.kablo işini de sağlam tutmanı tavsiye ederim.
|
| | |
| | #5 |
| Member |
premier 4110 işini görür... Teknoloji kurdu Her Zaman En Düşük Fiyat !!!, Oto Anfi, PREMIER, Premier PR- 4110 4X100 watt oto anfi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|