"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| .:: M a L i ::. | Re: sistem yardımları
eskiden düz giriş olan anfiler vardı. hem anfi çıkışından giriş yapabiliyorsun. hemde normal ses çıkışından. öyle bi anfi bulabilirsin. |
| | |
| | #63 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-05-2006
| Re: sistem yardımları
Dün bir müzik tesisatçısına sordum olur dedi. Bende hemen internetten bir tane çevirici ve anfi aldım hayırlısı bakalım sonuç alabilecekmiyim. Yardımlarınız için teşekkürler
|
| | |
| | #64 |
bu arada benim jvc hoparlörler 3 yollu 240 wat mış yeni öğrendim 4 adet var arabamda.Satın aldığım anfi 250 x 4 =1000 watmış. Bu sisteme birde subwoofer ilave etsem sorun çıkarmı?Sorun çıkmaz diyorsanız kaç watlık bir subwofeer almam gerekecek
|
| | |
| | #65 | |
| artı_caraudio | Re: sistem yardımları Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #66 |
Yardımlarınız için teşekkürler
|
| | |
| | #67 | |
| artı_caraudio | Re: sistem yardımları Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #68 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-07-2005 Yaş: 20
bana jbl satan bir yer lazım. ve fiyatlar lazım. jbl bp1200.1 anfi ve jbl P-1520E bunların sıfır fiyatları ne kadar?... şimdiden yardımlarınız için tşk. ederim..
|
| | |
| | #69 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: sistem yardımları Alıntı:
ne kızacağım yaw kullandığınız markaları sesini bildiğiniz için tavsiye edebiliriz zannediyorum yönetimde buna bir şay demez herhalde .....
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #70 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: sistem yardımları Alıntı:
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|