"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #501 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: megane
|
for-x infinity mıd lerım ıcın bır altarnatıf yanı ılk tercıhım infinity.. sierranın mesela hangı mıdınden bahsedıyorsun bahsettıgım 13cm lık guzel ses verecek vede orjınallıgı bozmaması acısınan cok derın olmayacak bır serı olacak bunları da göz önunde bulunduruyormusun sn cookies arkadasım
|
| | |
| | #502 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
kicker ın bassları sert vurur ve uzar biraz o yüzden..ben bile bass çok sevmeme rağmen kicker gördüğüm yerde kaçıyorum..size pek gelmez bence kicker.bu markayı bass diye çıldıran tiplere öneriyolar genelde o bakımdan. sizin bütçe sağlam. component için morel pulse da bakabilirsiniz... |
| | |
| | #503 |
|
hımm anladım saol ewet ben daha yumusak bass arıyorum bu bahsettıgım bass o hale bana göre degıl yumusak bass olarak jbl bakmıstım ama cabuk yanıyo onlar dedıler yenı serı 30 luklardan 275rms tı sanırım bunlar cabuk yanıyo dedıler bende bıraz guclu bısı alıyım demıstım
|
| | |
| | #504 |
|
çabuk yanmaz jbl kim dedi acaba? kablolamayı yapan iyi yapamazsa her bass yanar.jbl markası fiyat/performans açısından iyi sayılır.tavsiye ederim.. size tavsiyem stinger kablo almanızdır.. |
| | |
| | #505 |
|
dogu banktan baktımda ben alıcı gıtmıstım jbl ın o bahsettıgım basını buldugum bır dukkandakı satıcı dedı
|
| | |
| | #506 |
|
morel pulse dedıgın urunn ıcın bır lınk verebılırmısın fıatları ne kadar vede ozellıklerı
|
| | |
| | #507 |
|
ona bakmayın siz ...hele bide usa malı jbl denk getirirseniz torununuz dinler...
|
| | |
| | #508 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #509 |
|
hımm ewet bunlara baktım ben kadıkoy acıbadem carreforun onunde profs. bır soundcu var orda baktım bana en uygun verebılecegı son fıatın 250$ oldugunu soyledı ben ıkı takım alacagım ıcın 500$ demek oluyo bu ben mıdler ıcın 300ytl gıbı bır butce ayırdım oysa malesef referans serısınıde o adam bana senı tatmın etmez dedı ve dınlettıde gercekten tatmın etmedı referans serılerı 200ytl den baslıo
|
| | |
| | #510 |
|
usa malı jbl bulmak zor en azından baktıgımız dusundugumuz fıatlarda bulmak cok zor mesela pıyasada bakıyorum 400 den assagı yok 5355 serısı 5 kanal jbl amfı 500 dıyen bıle var ben 300 e fıat aldım kı pazarlık yapsam 3-5 yıne bısı kırarım fıatta 300 usa malı ımkansız dıyorum baskada bısı demıyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|